Admir de multe ori tinute compuse cu simplitate si eleganta, fara incarcaturi inutile, fara sa para prea studiate si finisate, care fac o femeie sa para ca pluteste incantator.

Stiu ca n-o sa am niciodata aceasta calitate, insa intotdeauna am crezut ca less is more si prefer sa trec neobservata decat sa ies in evidenta prin elemente negative, asa ca evit supra-accesorizarea. Insa apar uneori niste bijuterii simple care te imbraca cu totul… si asa mi s-a intamplat cu darul primit acum cateva saptamani, marca Dragonly Accessories:

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

I-am asortat inelului o oja numai buna de toamna, Essence Prom Berry, si-am colindat in weekend cafenelele la ciocolate calde si cafele cu prietene pe care nu le mai vazusem demult. A fost admirat si am fost intrebata din ce este facut, insa n-am stiut sa dau toate explicatiile necesare, Daniela s-ar fi priceput mai bine. Tot ea s-a ostenit sa personalizeze si ambalajul, pictand foarte frumos cutia in care a venit inelul, dar si hartia in care aceasta a fost impachetata, de se uitau doamnele de la posta lung la coletelul meu!

Inelul este reglabil, mie mi se potriveste perfect la dimensiunea standard, este usor si comod de nici nu-l simt la mana (am mai purtat eu briz-briz-uri chinezesti care imi atarnau de pe deget…). Cu siguranta, pana apar manusile in viata mea, vom mai bea ciocolate calde si cafele impreuna! :)

(Visited 69 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!