Olay lanseaza o campanie inedita de promovare a cremelor proprii! Campania “OLAY: Schimba-ti crema” ne indeamna ca in perioada 4-6 martie sa venim in centrele comerciale partenere ( lista si mai multe detalii aici ) si sa schimbam orice crema pe care o detinem cu OLAY TOTAL EFFECTS.

Iar pentru acelea care nu ajung la magazinele partenere (Camelia scria aici ca oricum e o nebunie din cauza aglomeratiei si a numarului mare de doritoare), mai exista o sansa:

Pentru ca suntem la start de primavara si pentru ca un important si indragit retailer va deschide primele magazine in Romania, premiile oferite de P&G Beauty – Olay sunt 6 vouchere de 500 lei la H&M!

Mecanism de concurs:
Incepand de astazi, 28 februarie, si pana pe 6 martie ( ora 12.00 a.m): schimba-ti poza de profil de Facebook / Twitter* inlocuind-o cu fotografia campaniei ( cea de sus – o puteti salva de aici ). Sau pune poza campaniei pe blogul tau intr-un articol si anunta-ti cititorii despre cum in perioada 4-6 martie isi pot schimba orice crema cu Olay Total Effects.

Fa dovada acestor schimbari astfel: posteaza, in cadrul comentariilor la acest post, un link catre propriul site sau blog sau contul propriu de Facebook sau Twitter. Link-ul postat trebuie sa permita identificarea schimbarii fotografiei de profil sau sa demonstreze incarcarea fotografiei de campanie pe propriul site sau blog. Organizatorii nu sunt raspunzatori de link-urile postate care nu permit, din motive tehnice, identificarea schimbarii fotografiei de profil sau a incarcarii fotografiei Campaniei.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

*schimbarea se poate face oricand, important este sa pastrati fotografia la profil pana pe 6 martie, la incheierea campaniei.

Perioada de desfasurare:
28 februarie – 6 martie, ora 12.00 – castigatorii vor fi determinati prin tragere la sorti in data de 6 martie, ora 15.00. 6 castigatori si 3 rezerve. Castigatorii vor intra in posesia premiilor imediat ce magazinele H&M se vor deschide oficial in Romania ( 25 si 26 martie, AFI Palace Cotroceni, respectiv Unirea Shopping Center ).

 
Mai multe detalii gasiti aici, iar regulamentul este aici.
Succes!

(Visited 79 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!