Sunt încă aici. În spatele tastaturii… de fapt, mai mult a ecranului.

După 6 luni de pauză, dupa frământări și gânduri, după tentative de planuri de a reveni pe blog, în această dimineață pur și simplu am simțit nevoia să deschid laptopul și să las degetele să alunece pe tastatură.

Nu am mai scris pe blog și nu am mai fost activă nici pe social media de ceva timp. Nu a fost o pauză planificată, ci mai degrabă o pauză de odihnpă și refacere, după ce m-am simțit destul de întinsă din toate părțile și simțeam că nu mai am nimic de oferit. Așa că aici… nu am mai oferit, pentru că a fost singurul lucru de la care chiar am putut face o pauză.

În toată această perioadă m-am gîndit să mă reapuc de scris. Din ianuarie, Copila a reînceput grădinița. Teoretic aveam mai mult timp liber. Practic, cred că am avut nevoie să dau deoparte o parte din presiunea pe care o puneam pe mine.

Pentru că adevărul e că, la aproape 11 ani de SeptembrieJoi, viața mea de când am început să scriu s-a schimbat destul de mult și preocupările mele s-au modificat vertiginos. Am mult mai puțin timp pentru mine, preocuparea pentru îngrijire a rămas în continuare o constantă, dar îi aloc semnificativ mai puțin timp, în această pauză am avut chiar o perioadă de mai bine de o lună în care nu m-am machiat deloc.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Așa că m-am gândit adesea: despre ce sa scriu și să fie în continuare relevant?

Nu am un plan sau un răspuns elaborat. Însă știu că aici e un colț din mine. E colțul meu în care sper ca mai sunteți și voi, așa că o să iau subiectele și preocupările mele pe rând și o să scriu despre ce îmi vine. Mă gândesc la un poll pe Instagram (îmi doresc să reîncep să postez și acolo) în care să vin cu câteva propuneri, și sper să ne regăsim și să ne recitim din nou aici, în comentarii.

Ce am făcut în ultimele 6 luni?

Am văzut de familie, am avut câte puțină grijă de mine, mi-am dat jos câteva pietricele de pe umeri care mă apăsau și am simțit nevoia să mă regăsesc. Sunt tot aici, înconjurată de copii. Și cafea.

Iar acum cred că a venit din nou timpul să mă regăsesc prin scris.

Voi ce-ați făcut în ultimele 6 luni?

(Visited 255 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!