preferate ruj gloss

In ultimul an am capatat o pasiune pentru produsele pentru buze, in special rujuri, insa mi-au atras atentia si cateva produse hibrid, care au consistenta unui ruj, dar se aplica precum gloss-urile. In plus, fata de anii anteriori, mi-a crescut apetitul pentru culoare si port nuante din ce in ce mai vii pe buze. Aveti mai jos cele mai nou-starnite pasiuni:

preferate-ruj-gloss

L’Oreal Shine Caresse Romy [swatch]

Una din cele mai purtate culori ale verii, cel mai cuminte ca si nuanta, dar extrem de rezistent. M-a uimit sambata, cand l-am aplicat pe la 9 si la 4 inca il mai simteam pe buze.

Avon Ultra Color Chic [swatch]

Cel mai versatil ruj din cate am vazut, are o culoare ce vine fenomenal pe tenuri cu subtonuri si nuante diferite. Il au si poarta doua colege de-ale mele, mama si o verisoara, la recomandarea mea, desigur. Poza din catalog nu-i face deloc dreptate. L-am mai laudat aici, aici si aici.

Rimmel Apocalips Celestial [swatch]

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Cred ca am uitat de el de nu a ajuns intre preferatele verii, pentru ca acest ruj lichid are o culoare formidabila, opaca si rezistenta: luciul i se estompeaza pe parcursul purtarii, insa buzele raman in continuare colorate, fara ca rujul sa se adune sau sa se transfere inestetic. Celestial e o nuanta intensa si cuminte in acelasi timp, aduce lumina chipului fara sa fie la fel de pretios ca un ruj rosu.

Max Factor Colour Elixir Foxy Amber

Primul meu lipstain, intr-o nuanta luminoasa de roz. Are un luciu discret la aplicare care se mai pierde pe parcursul zilei, insa culoarea ramane pe buze si nu trebuie aplicat des. Pentru acelea mai comode, are dezavantajul de a necesita ascutire, insa merita – merita si un review, pe care observ cu tristete ca nu i l-am facut pana acum.

Maybelline Color Whisper Rose of Attraction

O alta nuanta de roz, ceva mai discreta de aceasta data. Textura foarte cremoasa si culoarea purtabila m-au convins sa intind foarte des mana dupa acest ruj, fiind unul din cele mai purtate din vara. Le-am vazut des la oferta si chiar merita.

Acest articol a fost in totalitate roz, asa cum probabil vor si si buzele mele in aceasta toamna – pentru ca rareori mi se schimba radical preferintele de la un sezon la altul.

Voi ce ati purtat/ce veti purta cel mai des pe buze?

*     *     *     *     *

Din seria Doar 5 puteti citi si alte articole:

(Visited 644 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!