Old-Mout-Cider-Kiwi-Lime

Ridic o sticlă în cinstea mea șia voastră, că ne reîntâlnim din nou.

Zilele acestea, deși îmi propusesem să fiu mai activă, nu prea am reușit pentru că am tot fost încărcată fizic și psihic. Nu am pățit neapărat lucruri rele, deși am făcut vreo două boacăne, dar trec pintr-o perioadă de introspecție, de căutări, peste care se adaugă provocările de zi cu zi, cu familia, casa și toate organizatoricele care ne mănâncă energie fizică și psihică. La finalul unei astfel de zile, am desfăcut un cidru doar pentru că i-am supraviețuit. Ei, zilei. Sticla s-a dus până spre jumate, apoi am realizat că m-a cam amețit. Știu că nu prea duc alcool și că stric orzul pe gâște.

Copila-Băiețel-Adina-Septembrie-Joi

Copiii sunt bine, activi, vioi. Copila intră în vacanță, Băiețel a intrat într-un nou salt mental și a renunțat la somnul de dimineață, așa că voi avea mult de treabă și încă nici nu a început… I-am surprins într-o dimineață alături de mine, culcușiți și zâmbăreți.

Copila-Băiețel

Norocul e că au început să se joace tot mai mult împreună și mă bucură nespus să îi văd așa și să îi aud căutându-se prin casă. Mai complicat de gestionat sunt momentele în care Copila ar vrea și ea un joc anume, care nu prea merge jucat în preajma lui Băiețel, însă el nu poate fi ținut departe de ea în niciun chip, este complet fascinat de orice face ea și e foarte greu să facem chestii separate cu ei când sunt amândoi acasă.

Clubul-ecvestru-decebal

Așa că, atunci când vrem să petrecem un pic de timp împreună, ori trimitem băieții de acasă, ori fugim noi, iar refugiul la care apelăm cel mai des e Clubul Ecvestru Decebal, din apropierea Bacăului. Mergem acolo cam de când a reînceput Copila grădinița, din cauza pandemiei și a frigului de afară nu aveam foarte multe opțiuni. Atunci mi-a dat o dragă prietenă ideea, iar între timp Copila are deja experiență la plimbările pe căluți, iar cel din imagine, Mondial, e preferatul ei, primul cal pe care s-a urcat vreodată.

Înainte // După tuns

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Zilele trecute, cât încă mai era Copila la grădiniță, Băiețel a primit tunsoarea 2.0 de după cea la care a rămas fără zulufii de bebeluș. Cred că mai avem de lucrat până vom găsi tunsoarea cea mai potrivită pentru forma feței lui. Momentan, ne-am dorit să nu îi fie prea cald și să fie relativ uniform părul.

Tort aniversar
18 iunie 2021

Pe 18 iunie 2011 eu și El ne-am căsătorit. De regulă nu reușim să sărbătorim cu mare fast data, în mare parte pentru că suntem destul de încărcați cu treburile zilnice că nu mai apucăm, nu mai avem energie și timp. Dar de data asta am ținut să marcăm momentul, pentru că 10 ani de căsnicie îmi par tare mulți acum. Cumva, nu reușesc să mă transpun total în ipostaza de adult în care mă aflu, nu realizez când a trecut timpul și am senzația că muzica anilor 2000 e ceva ce ascultam acum 1 an, 2…

Cert e ca 10 ani s-au scurs de când ne-am căsătorit și parcă abia acum în capul meu se leagă niște lucruri legate de trăinicia relației noastre, pe care nu le-am realizat sau cărora nu le-am acordat importanța cuvenită până în acest moment al vieții noastre (împreună).

Cumpărături-DM
Cumpărături DM: Vopsea de păr L’Oreal Excellence Cool Creme 6.11, ulei de cuticule Catricce, gel pentru sprâncene Essence Ashy Brows

În plimbările mele de săptămâna asta am ajuns la DM să îmi refac stocul de lapte vegetal. Dar desigur m-am plimbat puțin și printre celelalte rafturi și am luat încă o cutie de *L’Oreal Excellence Cool Creme 6.11*. Gama Cool Creme e concepută pentru a contracara tonurile de roșcat sau galben din vopseaua de păr. Aceasta e a treia cutie pentru mine, am fost destul de mulțumită de celelalte două și momentan dăm înainte. Reducerea de la raft (de la 32 la 25) m-a convins să o cumpăr, deși mai durează până o să am nevoie. Eu am mai folosit în trecut nuanța 6.13 de la L’Oreal Excellence și v-am povestit despre ea aici.

Din categoria cosmeticelor, am luat un *ulei de cuticule Catrice*, pentru că vechiul CND se termină foarte curând. Cândva promovam și foloseam uleiuri vegetale pentru cuticule, erau foarte eficiente și cu un raport calitate/preț mai bun. Dar în ultimul timp, am picat pradă sticluțelor de la raft. Acesta de la Catrice are pipetă și se masează pe cuticule.

Am mai luat și un *gel colorat pentru sprâncene Essence Make Me Brow*, de data asta nuanța 04 Ashy Brows. În trecut, am avut, am fost mulțumită și am scris pe blog despre nuanța 02 a gelului de sprâncene Make Me Brow, aici.

Cam așa s-au scurs ultimele zile pentru mine și, deși nu e nimic extravagant sau deosebit de interesant, am simțit nevoia să vă împărtășesc câteva fragmente din ele.

Voi ce ați făcut zilele astea?

(Visited 615 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!