Nu am mai folosit demult vopsea de păr din comerț, ii eram fidelă unei vopsele de păr profesionale, Goldwell (review aici) când a apărut tentația de a încerca Loreal Excellence. Motivația mea a fost una simplă: ușurința cu care o pot procura, din orice magazin, fără să mai dau comenzi online.

Așadar, am plecat din supermarket cu o cutie de Loreal Excellence în nuanța 6.13, Natural Light Frosted Brown. După cod, era un șaten deschis cu subton rece, adică ce culoare țintesc eu de câteva luni cu o combinație de vopsele Goldwell.

Ce conține cutia de vopsea Loreal Excellence?

În cutie am găsit sticluța cu oxidant, tubul de culoare, un alt tub de ser protector (pe care am ales să nu îl aplic pentru că avea ingrediente non-curly girl approved), o sticluță cu balsam (nici pe acesta nu l-am aplicat) și mănuși.

Mi-a plăcut că puteam combina componentele într-o sticlă cu aplicator, care ușurează mult distribuirea produsului în păr. Din păcate, am uitat să pozez sticluța. Am încercat ulterior să refolosesc sticla cu alta vopsea de păr, dar pentru că era mai densă, nu a funcționat la fel de bine.

Ce rezultate am obținut cu vopseaua de păr Loreal Excellence?

Vopsea de par L’Oreal Excellence 6.13 Frosted Light Brown imediat dupa aplicare

Culoarea obținută a fost mai deschisă decât mă așteptam. Teoretic, era tot bază 6, ca ceea ce folosisem eu anterior de la Goldwell, dar era mai deschisă cu cel puțin un ton. Subtonul mi-a părut mai degrabă natural decât cenușiu, dar culoarea era frumușică. Acoperirea firelor albe a fost bună și ea, eu am destul de mult par alb. Erau mai deschise decât restul părului, dar asta se întâmplă indiferent de vopsea.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Ce nu mi-a plăcut însă a fost senzația de păr de plastic cu care am rămas după vopsire. Ce a mai rămas în tub după vopsirea rădăcinilor am întins pe lungime, în speranța unei vagi uniformizări a culorii. Iar când treceam mâna prin păr, îl simțeam ciudat tare, deși după vopsire am folosit balsam și leave-in hidratante.

Cum s-au menținut rezultatele după vopseaua de păr Loreal Excellence?

Vopsea de par L’Oreal Excellence 6.13 Frosted Light Brown la 3 saptamani dupa aplicare

Cum era de așteptat, vopseaua s-a mai decolorat în timp, cred că diferența era mai mare decât cea pe care am reușit să o ilustrez în poze. Discrepanța față de restul părului s-a accentuat deci, și dacă ar fi să continui să mă vopsesc cu vopsea de păr Loreal Excellence, ar trebui să aleg ceva în bază 5. Nu am ales 5 de la început pentru că mi-a fost teamă să nu iasă prea închis.

În poza de mai sus se vede și cam cât a crescut părul în 3 săptămâni și cât păr alb am de fapt.

Impresiile finale despre vopseaua de păr Loreal Excellence

După ce m-am vopsit cu Loreal Excellence am revenit la Goldwell. Principalul motiv e faptul că atunci când folosesc combinația de nuanțe de la acest brand, culoarea de la rădăcină se uniformizează mai bine cu lungimea. Al doilea e senzația de păr de plastic de care ma plângeam mai sus.

Cu toate astea, nu exclud ideea de a mai folosi vopseaua de păr Loreal Excellence pe viitor. A acoperit părul alb, mi-a plăcut culoarea obținută, eu oricum încerc să deschid culoarea părului în timp și, pentru 20 de lei cât am dat pe ea, mi s-a părut că a făcut o treabă bună.

Acum niște ani am folosit o altă vopsea de păr de la același brand, Loreal Casting, și îmi amintesc că mi-a uscat părul foarte tare, deși aceea ar fi trebuit, teoretic, să fie mai blândă pentru că nu avea amoniac.

Pentru moment, rămân la Goldwell, iar următoarea mea opțiune în acest moment cred că rămâne Loreal Excellence. Aș fi curioasă cum se estompează în părul meu vechea preferată Revlon Colorsilk (review aici), dar momentan nu mai am chef de experimente.

Voi ce vopsea de păr folosiți? Ce v-a plăcut cel mai mult? Ați încercat vopseaua de păr Loreal Excellence?

(Visited 7,083 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!