Dacă la capitolul îngrijirea pielii chiar sunt sârguincioasă, de la gât în jos din păcate nu mă agit dincolo de igienă, doar ocazional. Parțial, nu am timp, parțial, nu am nici chef. Rar mă apucă cheful să mă răsfăț și de obicei nu prea reușesc din diverse motive.

Oricum, puținele produse pe care chiar le folosesc pe corp trebuie musai să-mi placă, iar în ultimele luni am descoperit câteva produse despre care vreau să vă povestesc, având în vedere și faptul că de obicei nu prea apuc să le laud cum trebuie pe blog.

Gel de duș Palmolive Berry Delight // Nivea Deo Beauty Elixir Fresh //
Cremă de corp Bioderma Photoderm Apres Soleil

Gel de dus Palmolive Berry Delight

Am văzut îndelung lăudată gama de geluri de duș Palmolive Gourmet, dar cum aveam multe produse de acest tip în casă, a durat ceva până să cumpăr efectiv unul. Acesta are o textură cremoasă, plăcută, spumează mult și bine și e chiar plăcut de folosit.

Are o aromă tare plăcută, fructele de pădure sunt oricum printre preferatele mele și, deși îmi plac și mirosurile dulcegi, când am vrut să aleg între acesta și cel cu vanilie, fructele acrișoare au câștigat. La mama acasă am luat unul cu cafea, care are aceeași textură plăcută și spornică, plus o aromă puternică, umple toată baia.

Nu mi se pare că usucă pielea, dar nici nu e la fel de hidratant ca un ulei de duș (înainte de acesta, am avut uleiul Balea, însă deși senzația la folosire era foarte plăcută, acela are un miros bătrânicios care nu mă încântă).

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Am găsit gelul de duș Palmolive Berry Delight la ofertă în Auchan cu 10 lei pentru 500 ml, un preț excelent după părerea mea. Singurul reproș pe care i l-aș aduce, lui și majorității gelurilor de duș, este că nu are un recipient cu pompiță, mi se pare mult mai practic și mai ușor de folosit.

Crema de corp Bioderma Photoderm Apres Soleil

O să credeți că e o alegere neobișnuită pentru acest sezon, dar spuneți voi dacă nu era păcat să las eu bunătate de cremă să expire, căci la cât de leneșă sunt cu aplicatul și oricum mă expun puțin la soare, nu aveam cum să o termin într-o vacanță, nici măcar într-o vară.

Bioderma Photoderm Apres Soleil are o textură foarte plăcută de loțiune, intră ușor în piele, o lasă moale și hidratată. În plus, față de multe din produsele destinate aplicării după expunerea la soare, nu are mentol sau alte ingrediente care dau senzația de răcoare, dar care sunt în fapt iritante pentru piele, mai ales după expunerea la soare, când aceasta devine și mai sensibilă. Conține în schimb glicerină și alantoină, care ajută pielea să nu mai piardă apa și să rămână hidratată mai mult timp.

Loțiunea aceasta are un parfum discret și plăcut, e ușor de dozat pentru că are pompiță și nu trebuie să te chinui să o desfaci, să o întorci cu mâinile alunecoase.

Nivea Deo Beauty Elixir Fresh

Am primit de curând gama nouă de deodorante Nivea, Deo Beauty Elixir, cu mare bucurie pentru că eu sunt fană a produselor de acest tip de la Nivea (poate vă amintiți câte Nivea Invisible v-am arătat în postările cu produse consumate de pe blog).

Prefer în general antiperspirantele spray, iar dintre cele trei primite, am ales să încerc întâi varianta Fresh, are aroma cea mai faină din punctul meu de vedere. Se aplică uniform, nu lasă urme albe pe piele (care să se transfere apoi și pe haine, le detest pe acelea) , nu mă irită nici pe pielea proaspăt rasă și oferă protecție foarte bună, din punctul meu de vedere.

Gama aceasta nouă se mândrește cu faptul că nu conține alcool, ceea ce cu siguranță e un lucru bun pentru o piele sensibilă și agresată mereu cu produse de epilat, indiferent de metoda aleasă. Știu că este de evitat și aluminiul din produsele de acest gen, însă până acum eu nu am găsit niciunul de acest fel care să facă față nevoilor mele.

Voi ce produse faine de corp ați încercat în ultima perioadă?

(Visited 656 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!