reviste cadou decembrie 2014

Pentru ca luna trecuta au fost bine primite articolele despre revistele lunii noiembrie (de aici si aici), m-am gandit sa fiu cu ochii in patru si in aceasta luna. Din fericire, nu m-am lasat inca tentata de niciuna din reviste, dar nu pentru ca nu ar avea cadouri interesante.

Singurul produs cosmetic din decembrie este crema de corp multiperformanta Ivatherm, in varianta de 50 ml, oferita impreuna cu Unica (16,90 lei, revista cu cadou, 55 lei/200 ml, produsul full size)

reviste cadouri decembrie 2014

reviste cadou decembrie 2014

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Mi-a fost imposibil Abia am reusit sa gasesc coperta revistei online (si, ca paranteza, nu inteleg de ce paginile de Facebook si site-urile revistelor nu sunt actualizate cu informatii despre revista in sine, ci prezinta orice alte balarii informatii). As fi cumparat fara doar si poate revista cu crema de corp multiperformanta Ivatherm (in felul asta am incercat multe din produsele Ivatherm, constatand daca mi se potrivesc sau nu), dar am deja produsul full size si, tocmai din acest motiv, vi-l recomand cu drag (am mentionat-o aici) – se intinde si intra repede in piele, care ramane fina si hidratata, plus ca recipientul de 50 ml e perfect pentru bagajul de vacanta.

reviste cadouri decembrie 2014

reviste cadouri decembrie 2014

Glamour, Beau Monde Style si Cosmopolitan impart acelasi cadou: un card de reduceri H&M de 20% pentru cumparaturi efectuate in perioada 01.12-10.12.2014. Tineti cont ca reducerea se aplica la toate produsele si cardul poate fi folosit o singura data, dupa folosire este oprit la casa de marcat. Inca mai cochetez cu ideea de a lua una din reviste, insa cum am ceva cheltuieli in plan, nu stiu daca voi profita de reducere si inca ma abtin.

Tind sa aleg Glamour (7,90 lei), care ofera si o pasta de dinti mica Aquafresh (daca am vazut eu bine la raft), utila in calatorii si in poseta, sau Beau Monde Style (9,90 lei), care mai ofera si un calendar de birou pentru 2015 – eu imi organizez viata pe calendarul de la birou, asa ca oricum trebuie sa-mi cumpar unul. Cosmopolitan (8,90 lei) include o mostra de Head&Shoulders Thick & Strong.

Ce revista de decembrie va tenteaza?

(Visited 493 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!