22 august este data la care SeptembrieJoi a luat nastere. Astazi implineste 7 ani, cu mii de articole, sute de mii de cuvinte si multi oameni frumosi aproape. In fiecare an zic ca nu credeam pe 22 august 2010 ca voi ajunge aici, suna a cliseu, dar chiar asa este! Blogul meu e copil de scoala acum, iar mie nu-mi vine sa cred ca aceasta pasiune m-a tinut atat, ba chiar creste si m-a ajutat nu doar sa cunosc oameni frumosi si sa-mi fac prieteni, ci si sa depasesc episoade importante din viata mea in care aveam nevoie de o ancora.

Asadar, vreau sa sarbatorim impreuna de azi si pana la ziua mea, vom avea 2 saptamani de concursuri cu premii frumoase pentru voi, dragi cititoare.

Ce puteti castiga?

5 persoane norocoase isi vor putea alege 3 produse de pe site-ul Ivatherm – deci vom avea 5 castigatoare de felicitat pentru alegerile facute!

Ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie?

Daca va doriti premiul, trebuie sa fiti fani ai paginilor SeptembrieJoi si Ivatherm, sa dati un like si un share acestui concurs, ca sa afle si prietenele voastre despre el, si sa raspundeti intr-un comentariu ce va face sa dati unfollow unui blog.

Informatii despre concurs:

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Concursul se desfasoara in perioada 22-28 august 2017, castigatorul va fi ales cu random.org intr-un timp scurt si contactat printr-un mesaj privat. Premiul se livreaza prin curier la o adresa de pe teritoriul Romaniei.

Mult noroc!

Castigatorii sunt:

  • Andra Constantin
  • Dana
  • Doina Ana Butman
  • rudia2014
  • Ioana Barbu
(Visited 1,496 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!