MooNy s-a gandit la mine sa dea mai departe o provocare lansata de Joice, de a purta ruj rosu intr-o zi cu cat mai putin machiaj pe fata. Nu stiu exact cum de s-a gandit tocmai si numai la mine, poate imi explica!
Imi cer scuze, MooNy ca am intarziat atat de mult, am lucrat in weekend asa ca abia azi am reusit sa ies undeva care sa merite o pereche de buze atat de focoase (sarbatoresc un Andrei).

Iata regulile:

1. Trebuie sa porti ruj rosu intr-o zi, facandu-l partea centrala a machiajului.
2. Restul machiajului trebuie sa fie de strictul necesar, gen fond de ten si rimel
3. Pune o poza cu rezultatul (full face) si spune ce ai folosit
4. Spune ce produse ai folosit (deja spus la 3)
5. Spune cum te-ai simtit in ziua provocarii.
6. Da provocarea mai departe cel putin unei persoane.

Eu nu folosesc de obicei astfel de nuante, asa ca am gasit intr-un fund de dulap un ruj rosu de la Maybelline, Watershine Diamonds, in nuanta 104 Sequin Ruby. Daca tot am dat de el, cred ca ar trebui sa-l si arunc, ca il am de prea multi ani. Anyways, pentru ca tot nu folosesc rosu de obicei, am decis ca n-o sa mor daca il port pe asta in aceasta seara, asa ca m-am gatit frumusel si l-am inclus in “meniul” de azi.

Asadar, am purtat Ultima II Wonderwear Makeup (n-as fi putut sa pun ruj rosu si sa concureze la nuanta cu vreun semn de pe fata mea), un strop de blush peachy-pink de la Fabb (stati linistite, e foarte diafan, n-a furat din sclipirea buzelor), rimel Wonderlash pe gene, iar pe buze un pic de balsam Jovis, un contur nuanta Nude no-name si…

Maybelline Watershine Diamonds Sequin Ruby

Si iata ce a iesit:

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Camera mea e plecata la un bal al bobocilor, pentru a o imortaliza pe frumoasa mea surioasa in aceasta seara, asa ca a trebuit sa fac poze cu telefonul, ceea ce nu a dus la un rezultat prea satisfacator. Rujul pe buze se vede cam decolorat, asa ca e posibil sa revin maine cu poze facute la lumina zilei, ca sa se vada mai bine (si sa nu credeti c-am trisat). Cat despre poza full face, nu o sa o pun din motive personale, iar MooNy mi-a facut favoarea de a accepta acest compromis.

Cui dau mai departe:
Sigina (o blonda cu buze rosii nu poate arata decat foarte bine)
Koko (si cred ca nu se va putea abtine sa poarte doar ruj rosu, asa ca sunt curioasa cu ce-l va asorta)
Camelcutza (nu-mi amintesc sa fi citit despre rujuri rosii la ea pe blog, dar cu siguranta are unul pe care ni-l poate arata)
… si orice alta domnisoara curajoasa avem prin zona care doreste sa ne arate cum ii sta cu buzele rosii!

Photo @ http://www.hotsale.ua/office/pro.php?id=257&p=495172

(Visited 55 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!