Da, bineinteles ca imi pare rau! Pentru ca bineinteles ca pe net gasesc informatii mult mai utile si mai numeroase decat in astfel de reviste si, culmea, vin gratis! Pentru ca bineinteles ca revistele sunt pline de reclame, multe dintre ele la produse pe care n-o sa mi le permit vreodata si, cel mai enervant, care vin in ambalajul “recomandarilor dintre produsele nou aparute”… Da, sincer imi pare rau!
Candva cumparam mai multe reviste, desi eram studenta cu un buget mai mic decat acum. Calatoream mult si ma plictiseam pe drumuri, asa ca simteam nevoia sa-mi umplu timpul cu ceva. Am renuntat la revistute colorate si am trecut pe carti, cazand in abatere atunci cand era implicat vreun cadou tentant, ceea ce se traduce prin produse (gentile nu ma incanta in mod deosebit).
De-asta am si cumparat Unica de octombrie, pentru ca m-a “dus de nas” rujul de la Deborah (pe care, apropo de el, l-am gasit si o sa vi-l arat cat de curand). Citesc revista lacoma (eu citesc tot, inclusiv reclamele) si descopar la sfarsitul ei ca n-am retinut nimic bun din ea…
Ce m-a enervat cel mai tare:

  • la pagina cu sfaturi de hair-styling aveam prezentate 4 coafuri interesante, fiecare dintre ele cu un mic comentariu, urmate de o pagina unde teoretic trebuiau sa se afle pasii pentru a reproduce cu succes coafura si produsele necesare. In loc de asta, eram sfatuita ca, pentru a avea parul plin de volum si bucle mari, sa folosescgama Pantene nu stiu care, iar pentru a avea un coc, sa ma spal cu alta gama Pantene… Stiu si eu ca baza oricarei coafuri este un par spalat, insa e nevoie de mult mai mult decat atat pentru a avea o coafura reusita! Daca tot imi dau sugestii de cum sa-mi aranjez parul, de ce nu imi arata si cum sa o fac?!
  • au scos rubrica de transformari de stil, o mare dezamagire pentru mine dat fiind faptul ca era una dintre putinele deosebiri dintre aceasta revista si altele de pe piata. In calitate de (si o sa va dezvalui un secret) fosta candidata la aceasta rubrica, mi-a parut rau ca nu mai fac chestia asta, pentru mine a fost o experienta deosebita!

Iata 12 lei cheltuiti degeaba, pe o revista care nu m-a invatat nimic si pe un ruj pe care e posibil sa-l port doar pentru a face o poza pentru voi…

Photo @ http://www.fotosearch.com/OJO003/pe0059315/

(Visited 156 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!