Ante-scriptum: Multumesc pentru urarile de ieri! Atatea nu cred ca am mai primit pana acum si m-am simtit putin coplesita, dar foarte bucuroasa. 
Am multumit aproape tuturor, dar din pacate unele dintre voi mi-au scris pe platforma de comentarii a Blogger, din pacate eu nu pot sa va raspund la acele comentarii deoarece pe blog e instalata platforma Disqus. As vrea sa le intreb pe fetele care mi-au scris pe Blogger de ce au facut asa, nu se incarca Disqus? Nu inteleg foarte bine ce se intampla, mi-e clar ca Disqus se incarca pentru ca majoritatea comentariilor le-am primit asa, dar totusi unora dintre voi nu le-a aparut. As vrea totusi sa-mi dau seama daca e o problema si de unde e.

Momentan am suficiente rimeluri, ba chiar sunt foarte multumita de unul pe care planuiesc sa vi-l arat curand. Dar daca ati ramas in pana sau vreti sa incercati altceva, de azi gasiti revista Unica de septembrie cu Volume Sprint Mascara de la DEBORAH la pretul de 14,9 lei.

Doua observatii as vrea sa fac: in primul rand eu am mai avut rimeluri luate cu reviste si nu am avut probleme gen produs uscat sau cine stie ce altceva. Nu e o garantie ca toate sunt bune, doar vreau sa va exemplific ca sunt sanse mari sa prindeti un produs bun. In al doilea rand, am mai avut vreo trei rimeluri Deborah, mi s-au parut ok. Nu sunt nimic rupt din soare, dar le pot clasifica drept bune. Un review gasiti aici.

P.S.: Nu ratati giveaway-ul aniversar de saptamana asta! Va puteti inscrie pana pe 25 august!

(Visited 82 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!