Am mai mentionat aici ca am ceva probleme cu sistemul respirator, care este extrem de sensibil. De mica am racit frecvent, am luat pastile, am facut injectii, am luat antibiotice si tot asa. Cand am ajuns la varsta scolii primare lucrurile s-au mai asezat de la sine, pana prin clasa a 10-a, cand am facut in 6 saptamani 3 infectii urate in gat, care s-au soldat cu o amigdalectomie in primavara urmatoare.

Toate mergeau bine, insa dupa mutarea in Bucuresti, si mai ales cand am inceput sa locuiesc pe o sosea foarte aglomerata, am inceput sa am din nou probleme: imi curgea si mi se infunda nasul, ma manca gatul si urechile, strantutam si tot asa. Am ajuns la un medic alergolog in urma unei alergii la excipientii unor vitamine si asa am fost diagnosticata cu rinita alergica cronica, din cauza careia iau tratament din martie 2007. Teoretic, ar trebui sa ma dopez zilnic, dar nu iau medicatia decat cand am reactiile specifice bolii. Din pacate, rinita mea e non-specifica, deci nu reactionez la un alergen anume ca sa pot fi vaccinata si imunizata.

V-am spus toate astea pentru ca, documentandu-ma despre acizii grasi Omega-3, am descoperit ca acestia au un rol important in mecanismul alergiilor, asa ca sper tare mult sa ma ajute. Deja mama mi-a facut provizii de nuci, asa ca de indata ce ma intorc la Bacau o sa-mi pregatesc cateva gustari. Pentru ca sigur nu va fi suficienta cantitatea si pentru ca nu voi fi foarte constiincioasa cu acest bun obicei, o sa completez cu suplimentele alimentare si chiar astept sa observ beneficiile pe pielea mea!

(Visited 64 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!