Cum merg foarte des la ai mei, mi-am format obiceiul de a-mi lasa acolo un demachiant pentru fata, unul pentru ochi si un produs de curatare solubil in apa. In perioada asta am pentru fata demachiantul Iseree (primit de la Lauren in cadoul de Paste), demachiantul bifazic Balea pentru ochi si spuma de curatare Boots pentru spalarea tenului ulterior demachierii.

Cu demachiantul Iseree am avut emotii pentru ca citisem ca Alina a avut ceva probleme cu el. La prima aplicare a fost in regula si chiar ma bucuram ca acest demachiant ar putea sa fie un bun inlocuitor pentru demachiantul Farmec pentru ten, petru ca e si spornic, si accesibil (produsul se gaseste in magazinele Lidl, nu ii stiu exact pretul). Numai ca fiecare demachiere ulterioara s-a lasat cu o senzatie de usturime, asa ca nu cred ca pot sa il folosesc. L-a folosit si sora mea o data, dupa inceperea tratamentului cu Brevoxyl si la ea usturimea a fost si mai accentuata, deci clar are ceva iritanti. Pentru fetele care se pricep, iata si lista cu ingrediente (mult alcool pe acolo):

Oricum, ii multumesc lui Lauren ca am avut ocazia sa-l testez, macar asa m-am convins ca nu mi se potriveste.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Demachiantul bifazic Balea mi-a starnit curiozitatea din motive evidente: multe bloggerite il folosesc si unele il prefera in locul demachiantului bifazic Farmec – cel pe care il folosesc eu in mod curent. Am rugat-o pe sora mea sa mi-l ia din Bucuresti – astept cu interes DM in Bacau!!! – ca sa am termen de comparatie. Imi place mai mult Farmec decat Balea pentru ca:

  • Balea demachiaza ceva mai greu, fiind mai apos – Farmec este ceva mai uleios, ceea ce pentru mine e un avantaj, alte fete nu suporta senzatia de uleios in jurul ochilor; oricum, eu imi spal fata dupa demachiere si ramasitele de ulei sunt indepartate
  • Balea este mai putin spornic: simt nevoia sa aplic mai mult decat din produsul de la Farmec, tocmai pentru ca Balea demachiaza mai greu
  • Balea este mai mic, are 100 ml, fata de cei 150 ml de la Farmec, iar preturile sunt similare, in jur de 7 lei fiecare
  • Balea este inaccesibil mie, cum DM nu am la Bacau il pot avea doar daca imi este adus de altcineva, Farmec se gaseste aproape peste tot, in magazinele de cartier (unde e mai scump, ce-i drept) si in multe supermarketuri.

Desi experienta cu bifazicul Balea a fost placuta, mie imi place mai mult produsul similar de la Farmec si o sa raman fidela lui.

Ati folosit cele doua demachiante? Ce parere aveti despre ele?

(Visited 248 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!