Nu stiu daca v-am marturisit vreodata, dar eu nu sunt genul foarte trendy, nici cand e vorba de machiaj si par, nici la capitolul vestimentatie. Prefer combinatiile mai clasice si banale dintr-o teama teribila de ridicol si probabil si din cauza unei lipse de creativitate.
Acum am o dilema si pentru ca n-as vrea sa dau un rateu, m-am gandit sa va cer un sfat. Mi-am achizitionat de la Deichmann aceasta pereche de sandale:

 Motivele pentru care mi-au placut sunt multe, pornind de la dimensiunea tocului (la 1,83 e greu sa porti tocuri de 10), pana la culoarea care mi s-a parut initial usor de asortat. Nu mai spun ca sunt super-comode! Revenind la treaba cu asortatul, am decoperit repede dupa ce le-am luat ca nu am nicio geanta la care sa le port si, cum incepe imediat sezonul de nunti, am inceput sa ma gandesc ce sa-mi iau. Am gasit in brosura Avon aceasta gentuta care mi-a placut si mi s-a parut si eleganta. Bejul de baza cred ca e ok, dar credeti ca arata  bine daca geanta are danteluta neagra?

Daca vi se pare ca nu, ce fel de geanta mi-ati recomanda pentru sandalele acestea (una care sa nu provoace pagube iremediabile in buget, preferabil, pentru ca voi purta destul de rar geanta si la capitolul cost per purtare nu vreau sa bat recorduri)?

Astept cu interes parerea voastra!

(Visited 113 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!