Un serial despre patru (sau cinci, dar a cincea s-a schimbat de-a lungul seriilor) femei intre 30 si 40 de ani, o drama cu accente amuzante pe alocuri. Susan (Terry Hatcher) e the typical girl next door, Lynette (Felicity Huffman) este carierista, Bree (Marcia Cross) este exponenta gospodinelor perfecte, iar Gabrielle (Eva Longoria Parker) este ex-topmodela casatorita cu un barbat cu bani. Le-au fost vecine de-a lungul timpului Eddie (Nicollette Sheridan), o bomba sexy blonda pusa pe cucerit barbatii deja cuplati, Katherine (Dana Delany) care ascundea o drama de familie si care – bineinteles – a ajuns sa se incurce cu unul dintre barbatii vecinelor, iar the newest addition este Renee (Vanessa Williams), voluptoasa care are rolul de a pune pe jar barbatii pe care vecinele au pus ochii (cel putin atat a facut in primele episoade ale acestui sezon). Ea si Brian Austin Green vin sa completeze tabloul dupa plecarea lui Katherine din cartier.

Din serialul acesta am vazut episoade pe Prima (din primele sezoane). Cand baietii au renuntat sa mai cumpere seriile mai noi si sa le reia pe cele vechi, m-am pus eu pe uitat in mod sistematic si organizat, ca mi-a placut mult ce prinsesem la tv.

Ce mi-a placut de fapt? Personajele, desi usor exagerate, sunt fiecare exponentul unei categorii de femei, cu situatii de viata, calitati, probleme, defecte diferite. Actiunea te prinde si este incadrata in fiecare episod de niste cugetari foarte simpatice, care pe pun pe ganduri daca le asculti cu atentie.
De-a lungul celor sapte sezoane au trecut prin multe, pe langa previzibilele aventuri amoroase, cu certuri, impacari si divorturi: crime, sinucideri, atacuri, cancer, adulter, copii, moartea unui copil, schimbarea unui copil la nastere, sarcini neprevazute, homosexualitate, alcoolism, saracie, video-chat, moarte. Cam toate astea condimenteaza viata doamnelor de pe Wisteria Lane de sapte sezoane incoace (serialul acopera de fapt evolutia lor pe o perioada de 12 ani, la un moment dat sarind o perioada de cinci ani).
Va uitati la serial? In care dintre personaje va regasiti?

(Visited 78 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!