Intrucat aveam nevoie de ceva de citit si carti nu aveam pe acasa, m-am orientat catre o revistuta colorata. Am gasit Marie Claire (parca) cu un set de pensule (nu sunt cine stie ce, am mai avut unul cam la fel de la Unica), Beau Monde cu rimel Maybelline (la magazinul respectiv aveau Define-a-Lash) si Unica cu un rimel Deborah cu sclipici. Am zis ca pensulele nu le vreau, rimeluri am vreo 3, ce-ar fi sa-mi incerc norocul cu cel sclipicios?

Aveam ceva emotii inainte sa-l aplic, dar s-a dovedit foarte cumintel. Eu le-am aplicat peste rimelul meu normal (de data asta, Wonderlash), asa ca negrul a ramas negru, doar i s-au mai adaugat cateva particule de sclipici. Nu se vad toate odata, ci in functie de cum bate lumina, oricum efectul e foarte discret.
Am incercat sa surprind in poze, dar stiti ca nu ma prea pricep. Colac peste pupaza nu am nici camera, iar telefonul meu nu prea prinde detaliile, asa ca am facut o poza periei (macar atat):

Singur nu l-am aplicat inca, o sa va spun cum e, daca are vreun efect asupra genelor sau e numai sclipiciul de el.
Unica se mai vinde cu trei variante de tus: argintiu, auriu si negru. Cum eu nu stiu sa aplic tusul, am preferat rimelul si nu cred ca imi va parea rau.

Va tenteaza vreuna dintre revistele cu cadouri din aceasta luna?

(Visited 52 times, 1 visits today)