Da, Lauren, despre tine e vorba! Tu stiai de vreo saptamana, eu abia de cateva ore, dar m-am bucurat nu doar pentru cadoul frumos, ci si pentru ca ne cunoastem!

Dragele mele, ca si de Craciun, am participat la o tombola in urma caruia eu si cateva bloggerite ne-am facut cadouri una alteia. Surpriza a fost ca nimeni nu a stiut de la cine urma sa-si primeasca darul!

Pentru ca cea careia i-am trimis pachetul nu a confirmat ca l-a primit nu va pot spune despre cine este vorba, dar cred ca v-ati dat seama deja ca eu l-am primit de la Lauren, iata si ce am gasit in pachetel:

  • demachiant Iseree (pe care il voi lua cu mine la ai mei (intotdeauna imi place sa am cateva produse de baza la ei, sa nu le plimb mereu dupa mine – demachiant pentru fata, pentru ochi, deodorant, lotiune de corp etc.)
  • Kallos Flat Iron Spray – pentru protectia termica (cum eu folosesc la fiecare spalare peria pentru a-mi aranja parul, chiar sunt curioasa in legatura cu acest produs!)
  • lotiune de corp Balea Splashy Kiwi – ca tot se apropie dezgolirea trupului si trebuie sa-mi readuc pielea la viata
  • pila buffer pentru unghii She cu sapte (!!!) fete – eu folosesc una Zinger cu 6 fete, sunt tare curioasa in legatura cu aceasta si-mi pare rau ca la ultima manichiura am folosit pila, pentru ca trebuie sa mai astept pana pot sa testez noua mea jucarie. Oricum, eu sunt fanul acestui gen de pile si cred ca, folosite cu moderatie, sunt de un real folos!

Sper ca ati observat si iepurasul din imagine, acolo se afla de fapt un mesaj de la Lauren pentru mine, pe aceasta cale doresc sa afli, draga mea, ca ti-am inteles foaaaarte bine scrisul!

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Mie imi place aceasta traditie instaurata intre bloggerite si sper sa o pastram mult timo de-acum incolo! Acum am emotii si abia astept sa citesc impresii si despre cadoul pe care l-am trimis eu…

(Visited 92 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!