Sunt mare fan al pilelor pentru suprafata unghiilor! De fapt, cred ca aici mi-am mai declarat odata dragostea pentru ele cand am descoperit ce repede elimina stratul superficial care da impresia de unghie galbena si neingrijita.
La scurt timp dupa ce am facut postarea aceea, am reusit sa ratacesc pila (intre timp, am si gasit-o…). Si cand o colega a venit la serviciu intr-o zi si ne-a povestit despre noua ei achizitie, eram numai ochi si urechi. Arata foarte bine pila ei cea noua, asa ca m-am dus repede si am achizitionat-o si eu.

Parerea mea: Pila are sase fete, spre deosebire de cea anterioara care avea doar patru. Ce-i drept, suprafata fiecarei fete e mai mica, asa ca s-ar putea sa trebuiasca schimbata mai repede. Cand am folosit-o prima data, aveam la activ o perioada lunga de purtat unghiile numai date cu oja, asa ca se resimteau. Imi pare rau ca nu am putut face poze “inainte” si “dupa”, dar am fost extrem de surprinsa cand am vazut ce diferenta face! De la cer la pamant! Si ca si cum asta n-ar fi fost suficient, am constatat ca luciul oferit ramane pe unghie chiar si daca aplic oja. Mai concret, am folosit-o acum vreo trei saptamani, de atunci am folosit vreo 3 oje, dar suprafata lustruita cu pila are inca un luciu discret, natural, pe care pana acum unghiile mele nu l-au avut (sau poate l-au avut inainte de a incepe tortura manichiurii).
Mama mea are unghiile foarte exfoliate si am reusit sa le facem sa arate ok cu ajutorul acestei pile. Mama se plangea ca pe timpul tratamentului pe care l-a inceput cu lotiunea Farmec nu putea sa mai foloseasca oja, iar unghiile erau departe de a fi prezentabile, insa dupa ce le-am aranjat cu pila asta, arata chiar ok.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Ce mi se pare enervant este ca suprafetele au fost lipite aleatoriu si nu intr-o ordine a folosirii. Ca sa nu le bajbai de fiecare data, eu am scris cu un marker ordinea, deci e un defect mic, in comparatie cu beneficiile pe care le aduce.
Daca aceasta metoda subtiaza prea tare unghia, nu stiu ce sa cred. Eu nu am insistat foarte mult si nu am observat sa am probleme cu unghiile (sa se rupa or something), asa ca tind sa cred ca nu cauzeaza probleme daca e folosita cu moderatie (ca daca insisti si vrei sa iesi pe partea cealalta….).
Cat despre rezistenta in timp, nu stiu cat o voi putea folosi, dupa trei manichiuri nu are urme vizibile de uzura. Totusi, desi scrie ZINGER pe ea, am mici indoieli ca este originala, ca scria cam mult in chineza pe ambalaj.

Verdict: YES! O pila minunata la un pret simbolic (4,5 lei)!

Folositi pile pentru suprafata unghiilor?

(Visited 534 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!