Stiti ce uram eu la sectiunea de Frebbies de pe Iherb cel mai tare? Ca fie uitam de ea, fie alegeam cu greu un articol atunci cand plasam o comanda. Asa a intrat in posesia mea Nu Pore Natural Herb & Pomegranate Collagen Essence Mask, de aici. Intre timp Iherb ne-a usurat viata: sectiunea de Frebbies a devenit de ceva timp Trials, ceea ce inseamna ca putem alege acum mai multe articole, platind pentru ele un pret promotional.

masti nu pore iherb

Mastile vin in plicuri ambalate individual, sunt imbibate foarte bine in lichid – intr-atat incat eu m-am stropit cand am desfacut unul. Au gaurele pe unde trebuie si, odata aplicata foaia aceea, se simte destul de ok pe fata. O chestie, totusi, nu arata asa de bine ca la domnisoara din imagine, asa ca eu am folosit-o cand am fost singura acasa – n-am vrut sa sperii pe nimeni cu fata de mumie. :D Una dintre marti este cu ierburi si una cu rodie, ambele promit sa faca pielea elastica, curata, hidratata si destresata.

Trebuie sa recunosc ca am ales mastile acestea pentru simplul gest de a aplica asa ceva pe ten si impresia de rasfat pe care mi-o lasa. Stiu ca nu sunt cea mai fericita alegere din punctul de vedere al ingredientelor – bine, nu-s nici chiar dezastruoase, dupa cum urmeaza sa vedeti, dar… daca tot le-am luat, in momentele in care tanjeam dupa o farama de relaxare, le-am folosit.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

masti nu pore iherb

Combinati faptul ca lista de ingrediente arata niste extracte cu potential iritant si niste parfum, doar asa, la o prima vedere si fara sa caut nimic intr-un dictionar de ingrediente, si pot sa pledez pentru nebunie temporara ca am folosit asa ceva, da? Surprinzator, probabil pentru ca nu folosesc asa ceva prea des, tenul a reactionat ok. Spre exemplu, pe cea cu ierburi am folosit-o acum doua luni, iar pe cea cu rodie am folosit-o ieri dupa-amiaza, in timp ce ma uitam la House of Cards si apoi am adormit. M-am trezit cu fata foarte linistita si luminoasa (deh, probabil ca cele doua ore de somn au avut contributia lor), spre seara am remarcat un exces de sebum mai pronuntat pe frunte si nas. Altfel, toate bune si frumoase, cat timp nu imi fac un obicei de a-mi chinui tenul cu ingrediente iritante.

Una peste alta, daca nu sunteti pretentioase la ingrediente (desi ar trebui sa fiti :D), puteti sa le incercati – desi mai mult de senzatia de relaxare nu cred ca ofera. Eu am pus ochii insa pe o alta masca de pe Iherb, de data asta una bine formulata, ca tot ofera Iherb transport gratuit la comenzile de peste 40$. Si daca ati asteptat pana acum sa comandati pentru prima data, daca depasiti valoarea respectiva faceti o reducere de 14$, 4$ de la transport si 10$ daca folositi un cod promotional (al meu este ZEM223).

Voi cumparati din sectiunea Trials?

(Visited 283 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!