Dragelor, nu v-am uitat!

Stiu, am avut postari sporadice saptamana asta, am publicat comentarii tarziu, am citit blogurile cu mari intarzieri… Toate astea sunt explicate de un program prelungit la serviciu si de toate lucrurile pe care mutarea la Bacau le implica. Pe langa asta, my baby sister tocmai ce s-a mutat la Bucuresti, e bobocica la facultate, asa ca I had to help with the moving.
All in all, deja ma incearca sentimente de nostalgie si de dor fata de prietenii pe care mi i-am facut aici, de locurile la care nu voi mai avea acces, la colegii de la serviciu care m-au ajutat si “m-au tinut de mana” la inceputuri si la aspectele placute ale vietii de aici. Nu regret ca am ales sa plec, insa mi-e putin teama de vorba aceea: ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa se implineasca!
Plecarea din Bucuresti va fi pe 14, si pana atunci vor fi multe lucruri de pus la punct aici. Vor urma si mai multe treburi in Bacau pentru ca avem planuri mari, iar astea necesita mult timp… Voi mai fi pe aici, doar ca timpul meu va fi mai limitat.
Zilele astea, I’ll be busy saying my bye-byes!

Photo @ http://www.localwin.com/julie/saying-bye

(Visited 69 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!