Pe la inceputul anului citeam cu interes despre colectia Jolly Jewels lansata de Golden Rose, care printre minunatiile de lacuri sclipicioase, avea un dupe China Glaze It’s a Trap-eze (nuanta 115, pentru cele interesate). Intre timp, Golden Rose lansa colectii care mai de care mai interesante, lacuri cu textura nisipie (inspirate de OPI Liquid Sand si alte asemenea), tot felul de combinatii de glitter si sequins… Iar la Bacau nu erau de gasit, in timp ce eu salivam in fata laptopului…

Pana ieri! Cautam o unghiera pentru tata si fapta buna mi-a fost rasplatita cand mi-au picat ochii pe urmatorul stand!

 

Pe scurt: colectiile 3D Glaze, Jolly Jewels, Carnival, Holiday (cele cu textura nisipie de care spuneam mai devreme), Matte, Rich Color (par a avea aspect jelly) si Magic Color!  Mi-a parut tare rau ca nu aveam camera foto la mine, cea din dotarea aparatului e slabuta rau, cu toate astea, am facut cateva poze minunatiilor:

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

 

Imi fugeau ochii ca unui copil in fata rafturilor cu dulciuri si care nu mai stie ce sa aleaga… Am ales cu greu una singura, pentru ca aceste colectii speciale au preturi mai mari decat cele cu care Golden Rose ne obisnuise: multe dintre ele erau 14 lei, unele 12 lei si cele mai ieftine 9 lei (cred ca erau cele din colectia Matte). Sunt totusi mai accesibile decat brandurile care le-au inspirat…

Oja mea e din colectia Holiday, cu textura nisipoasa, numarul 58: baza grena-mov cu sclipiri aurii, rosii si roz.

Deja o am pe unghii si de fiecare data cand mi le privesc, ma surprind sclipirile, dar si textura, total nefamiliara (e prima mea oja nisipoasa). Bineinteles, in curand, swatch pe blog!

Si daca sunteti din Bacau si vreti sa le admirati si sa va intregiti colectia, le gasiti la magazinul Alice Cosmetics (intre Casa Modei si Hotel Decebal).

Ce parere aveti de texturile speciale? Va plac noutatile sau ati ramas adeptele formulelor clasice?

(Visited 671 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!