Si, practic, ultima sesiune de cumparaturi din 2011, nu?

Incep de fapt cu ceva ce am omis sa va arat in noiembrie pentru ca am cumparat si pentru sora mea ceva asemanator si n-am vrut sa-i stric surpriza, intrucat obiectul a ajuns in cadoul de Craciun. Asadar, meet my new pocket mirror! Am cumparat-o din Brasov, de la magazinul Star si a costat 12 lei.

 

Si acum trec la achizitiile lui decembrie:

  • 2 * Revlon Colorsilk (50 – Light Ash Brown) – 28 lei (oferta la Selgros) – vopseaua mea preferata, culoarea mea preferata pe care nu o mai am, dar la care ma voi stradui sa ajung din nou.
  • Keratina lichida Byphasse – cca. 20 lei – am mentionat-o si aici, deci cred ca e evident ca primele impresii sunt mai mult decat placute.
  •  sampon Kallos Nourishing – 3,9 lei (200 ml) – l-am incercat la recomandarea lui MooNy si l-am recumparat acum, deci urmeaza review :) 
  • 2 * Mitchum Shower Fresh – 11 lei (oferta la Real) – am mai avut unul, de fapt inca mai am mai putin de jumatate din el (are 100 ml, deci cantitatea e dubla fata de un roll-on obisnuit), dar am decis sa profit de oferta si sa am o mica rezerva.
  • lac 3 in 1 Kallos – 5 lei – il folosesc ca top-coat, dar si ca sa “dreg” ojele care s-au ingrosat (nu apelati la acetona pentru acest lucru, folositi un lac transparent cu toata increderea). Desi mai aveam din sticla anterioara, din cauza formei acesteia e mai greu de folosit cand trece de jumatate, asa ca am luat altul pentru unghii, iar pe cea aproape goala o folosesc pentru trucul cu ojele.
  • Calcium Gel Orkide – 4-5 lei – era greu sa nu ma tenteze acest produs dupa ce am citit atatea despre el. Primul mi l-a oferit Cristiana, cand mi-a trimis keratina lichida, si cand o colega si l-a cumparat pentru ea, am rugat-o sa-mi ia inca unul, asadar acum am stocuri.

Cam asta a fost pentru decembrie, mi-am propus pentru 2012 achizitii si mai judicioase si sper sa-mi iasa! Daca sunteti curioase in privinta unul produs, va rog sa-mi spuneti!

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Cu ce produse noi ati incheiat anul?

 

(Visited 156 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!