Inainte sa va speriati de cat de cuminte am fost, sa ne intelegem: astept o comanda din UK pe care, desi am platit-o luna asta, nu a ajuns inca, asa ca nu am ce sa va arat. Nicio problema, bunatatile le veti vedea luna viitoare si sper sa fiu cuminte atunci in contul a ce am cheltuit luna asta.
Intre timp, cateva produse mici luate de nevoie:

  • Essence Tip Painter – 7,49 lei – imi place french manicure de nu mai pot si in timp am capatat o oarecare dexteritate sa-mi fac un astfel de model decent. Cel mai bine imi iese insa cu o pensula subtire si, cum oja Kallos mi s-a ingrosat de nu prea mai reuseam sa-mi fac treaba cu ea, am inlocuit-o cu this little dude.

  • Rimmel Nail Whitener – 17 lei – oja asta e cred ca singura mai scumpa recumparata si pentru mine merita banii cu varf si indesat! Cea veche era cam 1/3 dupa ce fusese “inmultita” de vreo 3 ori cu lac si, la fel ca si oja Kallos, se ingrosase si n-o mai puteam aplica frumos. Si oja asta, si cea pentru varfuri imi erau imperios necesare pentru intretinerea obsesiei pe care am dezvoltat-o pentru french pedicure, pe care o port obsesiv de cand am scos degetelele in sandale.

  • Rimmel Stay Matte – 25 lei – pudra ELF HD m-a lasat exact pe caldurile astea si cum eu nu renunt la fond de ten nici vara si din cauza caldurii ma transform repede intr-un glob lucios, nu puteam sta fara pudra. Am ales una care se vrea matifianta, dupa ce am auzit de bine de ea. Revin cu pareri.
(Visited 76 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!