Cand credeam ca se termina luna si n-am ce sa va scriu aici pentru ca am fost extrem de cuminte, bineinteles ca mi s-au lipit doua lucrusoare de mana. De ce n-am facut cumparaturi? Pai vreo doua saptamani am fost plecata la Bran si in vizita de la Brasov mi-am luat doar niste agrafe de par de la H&M si o oglinda (care e chiar draguta, ar trebui sa vi-o arat!), iar de cand m-am intors chiar am avut ce mi-a trebuit, am primit multe chestii noi si dragute care mi-au mai domolit avantul de a cumpara.

Treaba asta a tinut pana acum trei zile cand, dupa ce am vazut la mai multe bloggerite, m-am convins ca trebuie sa-mi iau si eu revista Story cu trusa de farduri Radiance, care a costat 13 lei. Pentru ca nu am camera disponibila momentan, va invit sa vedeti swatches la Aurora si Anca. Culorile mele preferate a cincea si a doua (in ordinea asta), oricum le voi folosi pe toate mai putin rosul. Pe primerul ELF rezista foarte mult (eu m-am machiat ieri dimineata la 8 si m-am demachiat azi-noapte la 2…), in conditiile unei zile luni (serviciu, bucatarie, petrecere…).

Bineinteles ca o tentatie nu vine niciodata singura si asa am ajuns sa am si eu un produs Yves Rocher, tot prin intermediul revistei Femeia (11 lei). Este vorba de lacul de buze Coleurs Nature in nuanta Rose des Sables (pe site-ul lor l-am gasit la 55 lei), insa mai erau disponibile si alte nuante sau alte produse. Nu le stiu exact pe toate, insa am gasit o poza mai elocventa aici:

Sunt foarte incantata de lac, este mult mai intensa nuanta de pe buze decat cea din tub, ceea ce a fost o surpriza placuta, e usor lipicios, dar mult mai rezistent decat un gloss.

Ce alte reviste cu cadouri v-ati luat? Ce achizitii ati facut in noiembrie?

(Visited 81 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!