Pentru ca mereu am senzatia ca imi lipsesc lucruri si ca as mai merita ceva nou, m-am gandit sa inaugurez aceasta rubrica lunara in care sa scriu despre ce mi-am cumparat in luna ce tocmai de incheie, ca sa va mai dau voua idei si sa vad eu ce investitii (proaste sau nu) am mai facut. Pentru ca e o idee noua, nu stiu daca reusesc sa prind chiar toate produsele lunii octombrie, insa de acum incolo voi tine o evidenta mai exacta.

Iata, deci, pe ce am mai dat banii in luna octombrie:

  •  fundalul este asigurat de o esarfa foarte simpatica pe care mi-am cumparat-o pentru ca imi ingheta gatul mai mereu. Credeam ca n-o sa gasesc ceva sa-mi placa, insa mi-a “facut cu ochiul” chiar din primul magazin. Nu e de beauty, dar e atat de simpatica incat n-as fi putut sa nu o mentionez!
  • Glossy Restructural Crystal Fluid Kallos, cumparat pentru ca imi doream un ulei de par pe care sa il aplic pe par ca sa nu mai reactioneze atat de urat la umezeala. A costat 18,5 lei.
  • Serul hidratant termo-protector Gerovital Plant, despre care am citit multe review-uri pozitive de cand cu campania de testare lansata de Farmec. Stiti despre relatia mea cu peria Rowenta, normal ca in orice dragoste trebuie sa existe si protectie! E luat de prea putin timp, inca nu am apucat sa-l folosesc. 12,5 lei
  • Laptele hidratant pentru par Balea, care a inlocuit cu succes crema de la Dove despre care v-am mai scris aici. Nu am terminat prima sticla, doar ca DM nu imi va fi la indemana, asa ca am mai luat o sticla, ca sa am stocuri de rezerva. 9 lei (L.E.: intre timp a primit si review)
  • Masca de par Kallos cu lapte, pentru a o folosi asa. Ce-i drept, mai am una inceputa, insa de cand cu mutarea e probabil pe fundul unui sac, asa ca a trebuit sa iau alta. 5,5 lei
  • Balsamul de buze Carmex, 15 lei
  • creion contur pentru ochi Eveline Cosmetics, maro, luat de prin piata Obor, o sa-mi ajunga vreo 4 ani la cat de mare e; are in varf si ascutitoare; pana in 5 lei
  • rimelul Wonderlash Oriflame, 10 lei
  • fond de ten Wonderwear Makeup Ultima II, 43 lei

In principiu, planuiesc sa fac review-uri pentru produsele asupra carora nu mi-am dat inca cu parerea, dar daca va tenteaza vreunul dintre ele si mai vreti sa cititi despre el, anuntati-ma si va rezolv!

(Visited 92 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!