In luna octombrie am fost extrem de cuminte cu cosmeticele pentru ca am facut 3 investitii mai maricele: palton, cizme si provizii de vopsea, despre care chiar o sa va vorbesc mai jos.

Iata deci ce a intrat in arsenalul meu:

  • REVLON Color Silk Light Ash Brown (50) * 4, de data asta, pentru ca am gasit-o la o promotie: 2 cutii la 25 lei (la Selgros). Cum sunt mare consumatoare de vopsea pentru ca fac operatiunea lunar, am profitat si am luat 4 cutii cu 50 lei.

  • dischete demachiante Caterine – 2 lei (Kaufland)
  • MAX FACTOR Lasting Performance 101 Ivory Beige – 20 lei (luat de la un vanzator de pe okazii despre care am aflat de la Aurora Toma)
  • VICHY Aerateint Mineral – 20 lei (idem!)
  •  demachiant bifazic FARMEC – 9 lei (il gasiti in supermarket si la 7 lei, eu l-am luat de la un magazinas ca nu-l gaseam in supermarketuri). Sunt la a doua sticla, este recomandat si de Corina, iar eu mi-am exprimat demult parerea foarte buna despre el.
  • dizolvant pe baza de ulei Kallos (5 lei, parca) – luat la recomandarea lui MooNy

Si cam atat! La cererea publicului, o sa va arat si paltonasul de care sunt tare mandra (ieri am inceput sa-l port pentru ca e foarte gros si inca nu se racise suficient vremea la Bacau, numai ca intre timp eu am ajuns pe la Bran). Mai dureaza putin insa pentru ca am o surpriza pentru maine si sper sa va placa!

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Voi ce v-ati mai cumparat? Despre ce ati vrea sa cititi mai intai din achizitiile mele?

(Visited 140 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!