Is it just me sau anul asta deja a inceput sa zboare cu o viteza demna de o cursa de 50 m?! Parca mai ieri era revelionul si faceam retrospectiva lunii decembrie, iar acum deja trebuie sa-mi fac tema lunii ianuarie.

Iata, deci, cele mai noi achizitii:

  • VICHY Aerateint Mineral – 15 lei de la un seller de pe okazii.
  •  REVLON Super Lustrous Lipgloss – 17 lei (acelasi seller)

 

  • REVLON Colorsilk – 28 lei (2 cutii) – oferta de la Selgros. Am optat de aceasta data pentru o culoare mai inchisa (41-Saten Mediu) pentru ca  parul meu este insa saten inchis de la vopseaua Palette Mousse Color, iar tehnica cea mai non-invaziva de a deschide parul la care m-am putut gandi (si care a mai functionat in trecut) este sa-mi vopsesc radacinile intr-o culoare mai deschisa si sa las varfurile sa se decoloreze in timp.
  • MAX FACTOR Lasting Performance – 39 lei (aoro.ro) – am fost foarte multumita de acest fond de ten, insa nuanta pe care o aveam (101 – Ivory Beige) nu mi se mai potrivea deloc, asa ca mi-am luat cea mai deschisa nuanta care mi se potriveste foarte bine

Comanda la iherb a fost data de Maria, care a fost foarte draguta si prompta si pe care am rugat-o sa-mi cumpere si  oja GOLDEN ROSE Scale Effect, dupa ce am vazut-o intr-o postare de-a sa:

Despre ce vreti sa discutam dintre toate acestea? Voi ce v-ati mai cumparat?

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

 

(Visited 85 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!