Nu stiu daca v-am mai vorbit vreodata despre alt film, candva sambata scriam despre seriale, numai ca intre timp nu am inceput unele noi, asa ca am lasat balta rubrica deocamdata. Insa filmul asta mi s-a parut prea interesant pentru a nu vi-l recomanda.

Am vazut Awake la recomandarea unor prieteni si am descoperit ca a aparut in 2007 si are in distributie pe Jessica Alba si Hayden Christensen.

Subiectul filmului este unul mai deosebit: protagonistul este supus unui transplant de cord, insa ramane constient pe parcursul operatiei. Oricat as incerca sa nu scriu spoilers, n-am cum sa povestesc nimic fara sa stric surpriza finalului, asa ca, fara alte detalii despre actiune, va recomand filmul pentru atunci cand aveti chef sa vedeti altceva decat un happy-ending.

P.S.: Incepand de azi o sa lipsesc o saptamana, nu stiu inca daca voi avea acces la Internet, asa ca nu stiu nici daca voi putea sa aprob comentariile noi si sa va raspund. Oricum, am programat cateva articole, ca sa nu va plictisiti in lipsa mea. O sa incerc sa mai dau pe aici si pe pagina mea de Facebook, daca doriti sa fiti la curent cu noutatile de acolo, trebuie sa dati un click pe butonul Liked si sa alegeti optiunea Show in News Feed pentru a primi update-urile pe wallul vostru.

 

(Visited 80 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!