Al catalea review o fi din blogosfera? Nici eu nu mai stiu, insa ma bcur ca am citit multe dintre ele pentru ca asa am ajuns eu la el.

Descrierea lor:  

  • balsam de buze hidratant, cu SPF 15
  • pastreaza buzele moi, inlatura senzatia de buze uscate
  • protejeaza de soare si vant
  • ajuta la vindecarea buzelor crapate; contine mentol si fenol (cu rol dezinfectant – I googled it), care grabesc procesul de vindecare.

Parerea mea: Am specificat deja ca l-am cumparat dupa ce am citit multe lucruri bune despre el. Se gaseste numai la HelpNet, ceea ce, pentru mine, e un dezavantaj deoarece reteaua lor inca nu s-a extins inca pana in Bacau, acesta fiind si motivul pentru care m-am grabit sa-l cumpar acum, desi mai aveam un Neutrogena care se achita oarecum de sarcini.
Am ales stick-ul in defavoarea glossului deoarece mi s-a parut ca va rezista mei bine pe buza asa, iar cutiuta am refuzat-o din start pentru ca nu e practica  din motive igienice (am un gloss de la The Body Shop foarte dragut, folosit prea putin din acest motive).
Este un balsam de buze hidratant, incercat din greu timp de o saptamana deosebit de rece, l-am folosit zilnic, iar buzele mele nu au crapat, ba chiar si-au imbunatatit aspectul. De cele mai multe ori, nu ajung chiar in stadiul de rani sangerande (dar mai patesc asta iarna), ci doar mi se cojesc buzele de un strat superficial. Balsamul acesta a grabit procesul de regenerare, astfel incat buzele mele si-au recapatat aspectul sanatos mai repede decat in mod normal.
Ma bucur mult pentru SPF, macar si pentru atat si cred ca o sa-l mai cumpar (sau o sa rog pe cineva sa o faca pentru mine) deoarece ma cam tem de radiatiile solare.
Nu imi place senzatia pe care o provoaca balsamul imediat ce este aplicat, dar am inteles ca “that’s part of its magic”, asa ca o tolerez, nefiind nici deosebit de deranjanta.

Verdict: YES! Un balsam bun, net superior Nivea si alte traznai, care face ceea ce promite.

Pret: aproximativ 15 lei.

(Visited 739 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!