garnier olia iced chocolate 415

Prin vara am inceput cautarile pentru o noua culoare de par si o vopsea care sa mi-o asigure. Una dintre cele testate a fost *Garnier Olia* 4.15 Iced Chocolate, vopsea fara amoniac si recomandata de multe bloggerite pe care le urmaresc. Aveam ceva emotii in privinta lipsei amoniacului pentru ca nuantele de saten sunt ceva mai problematice, stiam deja ca se cam decoloreaza dupa experienta mea indelungata cu Revlon Colorsilk.

garnier olia iced chocolate

Cutia cu vopsea contine:

  • lapte revelator (60 g)
  • crema coloranta (60 g)
  • balsam
  • manusi
  • instructiuni de folosire

Eu am plecat de la o baza similara, eram vopsita pe tot parul cu L’Oreal Recital Preference 4.15 (Caracas), am ales 4.15 la Garnier tocmai pentru ca aveau acelasi cod si erau cele mai mari sanse sa se potriveasca nuanta cu ce aveam eu in par. In plus, nuanta obtinuta cu L’Oreal e aproape ton pe ton cu parul meu natural, scopul vopsitului lunar la mine este ascunderea firelor albe.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Procesul vopsirii a fost, dupa cum era de asteptat, mult mai placut parfumat pentru ca Garnier Olia nu contine amoniac. O cutie mi-a ajuns la fix pentru radacinile crescute de la vopsitul precedent, vopseaua fiind intinsa si pe lungime cam 5 centimetri de la radacini – asa procedeaza intotdeauna prietena care ma vopseste. Pentru tot parul probabil mi-ar fi ajuns cu greu 2 cutii, intinsa foarte bine. Parul meu are o lungime medie, dar e des si aspru, absoarbe mult produs – ca sa puteti aproxima de ce cantitate aveti nevoie daca intentionati sa va vopsiti tot parul cu Garnier Olia.

Balsamul de dupa vopsire mi s-a parut ok-ish, destul de hidratant, insa eu niciodata nu ma las doar in baza celor din pachet si folosesc produsele mele preferate.

Dupa ce mi-am uscat parul, am observat ca vopseaua se prinsese o idee mai deschis decat mi-as fi dorit, deci se vedea o mica diferenta fata de parul anterior vopsit. N-ar fi fost mare bai daca experienta mea cu vopselele fara amoniac mi-ar fi fost infirmata, dar si de aceasta data am patit aceeasi treaba: pe parcurs, radacinile mi s-au decolorat si mai tare si capatasera un aspect cam inestetic. Asta s-a intamplat desi eu imi spal parul cam la cinci zile, deci mai degraba rar fata de medie, iar luna septembrie nu a fost cea mai insorita, nu vreau sa ma gandesc cum s-ar fi decolorat parul daca era iulie si ma mai duceam si la piscina (clorul decoloreaza vopselele fara amoniac in ritm accelerat).

garnier olia iced chocolate

garnier olia iced chocolate

garnier olia iced chocolate

Pozele de mai sus sunt facute la doua saptamani dupa vopsire, cand inca nu aveam suficiente fire albe vizibile. Am pozat din mai multe unghiuri parul, cel mai bine se observa diferenta cand bate soarele direct in par. Desigur, nu era o diferenta foarte mare (cat sa se vada din avion, adica), dar eu si persoanele mai atente la detalii din jurul meu au sesizat, asa ca eu abia am asteptat sa treaca luna si sa revin la L’Oreal Recital Preference, ceea ce am si facut intre timp.

Garnier Olia mi s-a parut ok pentru o vopsea fara amoniac, dar nu este optiunea cea mai buna pentru mine pe termen lung. Daca va tenteaza sa o testati, gasiti aici nuantele disponibile, iar pentru a va ajuta in alegerea culorii, Garnier pune la dispozitie o aplicatie dedicata – eu mi-am facut testul acum si, ce sa vezi, Iced Chocolate e una din nuantele recomandate pentru parul meu. Pretul unei cutii in supermarketuri se invarte intre 17 si 25 lei, eu am luat-o la promotie din Cora la 17 lei si am vazut-o destul de des redusa.

Ati incercat Garnier Olia? Ce vopsea de par folositi?

(Visited 17,173 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!