O sticluta mica si banala in care se ascunde o potiune magica! Am cumparat-o dupa ce am citit multe lucruri bune despre ea pe internet si nu m-a dezamagit!

Descrierea lor: (de fapt, a unui retailer, ca pe sticla nu scrie prea multe) O lotiune ideala pentru revitalizarea unghiilor terne, fara viata, casante sau care se exfoliaza. Prin continutul bogat in Vitamina B5, lotiunea revitalizeaza si intareste unghiile. Aplica pe suprafata unghiei, avand grija sa protejezi cuticulele cu ulei. Beneficii: Unghii sanatoase, elastice si tari. Volum: 11 ml

Parerea mea: Unghiile mele nu aveau probleme deosebite: ocazionala exfoliere, rupere etc, insa nu ma plangeam de prea multe. Am cumparat-o totusi pentru ca as vrea sa am grija ca unghiile mele sa arate bine la nunta si sa n fiu nevoita sa imi pun unghii false. Eu nu am aplicat-o asa cum ar trebui, de mai multe ori pe saptamana, ci doar atunci cand imi fac unghiile (deci odata la 5-7 zile, in functie de cum sare oja). Aplic o crema pe cuticule, intind bine lotiunea aceasta, ea va avea intai un aspect de lac de unghii, insa se va absorbi in scurt timp. Le las asa, cat sa intre si crema, si lotiunea, ma spal bine pe maini (unghiile raman curate acum, nu se mai vede ca au fost date cu ceva) si apoi aplic oja.
Pasul cu unsul cuticulelor e foarte important, nu trebuie sarit pentru ca daca atingeti accidental pielea neprotejata cu lotiunea, va usca portiunea respectiva si e posibil sa si usture un pic.
O folosesc de aproximativ doua luni, iar unghiile sunt mai rezistente si cresc mult mai repede acum. Inainte eram nevoita sa le pilesc si sa le scurtez cam la 3-4 manichiuri. Acum le scurtez cam la a doua, maxim a treia daca ultima data le-am redus dimensiunea mai tare. Imi dau seama ca cresc pentru ca incep sa am probleme la tastat mai repede decat inainte.
Se consuma foarte greu, din sticluta mea nu s-a consumat nici macar un sfert dupa atatea folosiri, iar de cumparat se gaseste si in plafaruri, si in micile magazine cu cosmetice. Pe internet este mai scumpa decat in magazin.

Verdict: YES! Worth every penny (care oricum au fost putini, vreo 4,5 sau 5 lei)!

(Visited 963 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!