Se prea poate ca acesta sa fie cel mai cerut review de pe blog din ultimele sase luni, asa ca m-am pregatit temeinic cu poze detaliate si impresii cat mai obiective (zic eu) si sunt gata sa va povestesc despre Maybelline Instant Age Rewind Concealer, unul din cele mai populare produse mass market. Eu am doua nuante, Brightener si Light, ambele de pe Blacknight.ro (in total sunt sase nuante).

Am nuanta Brightener din decembrie, pe cand Copila mea era mica, mica si nu ma lasa sa ma machiez aproape deloc. Aveam atunci o rutina e machiaj extrem de simpla (v-am povestit despre ea aici si, la scurt timp, am inlocuit Fit Me cu Instant Age Rewind Concealer). Mi-a placut foarte mult cum arata pe pielea mea cand nu mai aplicam si fond de ten. Se potrivea foarte bine nuanta, dar daca aplicam fond de ten, era un pic prea roz si atunci am vrut inca o nuanta: Light.

Doar fond de ten ♥ Concealer ♥ Concealer estompat

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Doar fond de ten ♥ Concealer ♥ Concealer estompat

Pozele de mai sus sunt facute in aceeasi lumina, la diferenta de cateva secunde, dar totusi par a fi diferite… Sper ca sunt suficiente pentru a va da seama de acoperirea, iluminarea si aspectul destul de natural pe care-l lasa Maybelline Instant Age Rewind in zona ochilor, diferenta de nuanta nu se observa in poze la fel de bine ca-n viata reala, asa ca am facut un swatch comparativ:

Cel mai galbui este Light, cel rozior este Brightener. Cred ca pe un ten cu subton neutru se potrivesc ambele, dar depinde mult de fondul de ten cu care asociez produsul (in pozele de mai sus, folosisem L’Oreal Infallible Pro Matte). Eu aleg in general fonduri de ten cu subton neutru sau galben (acestea din urma fiind mai comune), asa ca Light e mai potrivit pentru a fi aplicat peste fondul de ten, iar Brightener ramane aliatul meu pentru zilele in care nu am timp sa aplic fond de ten, dar nici nu vreau sa se vada exact cat sunt de obosita.

Si acum, ca ne-am lamurit cu nuantele, sa va zic putin despre acoperire si aspect, ca asta e punctul forte: dupa parerea mea, acoperirea medie si aspectul lejer pe ten e combinatia cu care produsul asta a dat lovitura. Asta, si pretul mai mult decat decent (pe Blacknight e 26 lei). Nu cred ca e un anticearcan potrivit pentru cele mai hardcore cearcane, pentru ele e nevoie de un produs cu o acoperire mult mai mare, dar care va da si un aspect mai incarcat pielii. Asa ca Maybelline Instant Age Rewind Concealer castiga multe puncte pentru ca nu incarca zona ochilor, nu se aduna in ridurile fine (si acolo, daca scap mai mult produs, eu arat creponata de imi dai cu 10 ani in plus), oferind si o acoperire medie.

Maybelline Instant Age Rewind Concealer are un ambalaj destul de aparte, imi place recipientul airless, care face ca produsul sa nu intre in contact cu aerul, dar totusi buretelul prin care iese nu e cea mai igienica metoda de a-l aplica (il face usurel de estompat, trebuie sa-i acord meritul asta). Eu prefer sa ma ocup de estompat fie cu degetele, fie cu Beauty Blender-ul (cea mai rapida ustensila de machiaj de zilele astea).

De cand le am, doar concealerele Maybelline le-am folosit, asa ca probabil ca asta e o concluzie buna la tot ce am povestit mai sus. Cu un produs atat de accesibil cum e Instant Age Rewind, Maybelline a cam dat lovitura. Exista mai nou si un fond de ten Instant Age Rewind, m-a tentat sa il incerc, dar cea mai deschisa nuanta pare a avea subton rozaliu si nu mi s-ar potrivi.

Voi ce concealere folositi? Ati incercat Maybelline Instant Age Rewind?

(Visited 7,330 times, 5 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!