In urma cu cateva luni, a fost o mare nebunie cu revista Cosmopolitan, care se vindea cu produse NYX. Am cautat-o si eu cu ardoare si mi-am achizitionat un creion de ochi, un blush mozaic si rimelul de fata.

A durat mult sa il incep pentru ca atunci foloseam Max Factor 2000 Calorie si apoi am avut Rimmel Scandal’Eyes. Cand cel din urma a inceput sa dea semne de oboseala, am trecut in sfarsit la NYX Long Lash Mascara.

Cand l-am desfacut, am avut doua surprize: intai am remarcat culoarea, care era maro. N-am mai folosit rimel maro din liceu, cand mi se parea mie ca arata mai natural, intre timp m-am reprofilat pe cat mai negru…

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Apoi am descoperit o periuta micuta, mai ales prin comparatie cu Scandal’Eyes era cam jumatate:

Cu toate astea am mers inainte si l-am aplicat. Si aici a venit surpriza cea mai mare si placuta: periuta mica mi-a facut aplicarea mai usoara (peria mare a lui Scandal’eyes m-a facut de multe ori sa revin cu un betisor cu vata, ca-mi atinsesem pleoapele cu ea) si mi-a alungit genele intr-un mare fel. Iar culoarea transferata pe gene n-a fost in niciun caz vreun maro anemic, ci genele se vedeau negre (chestie pe care mi-a confirmat-o si o colega – cred ca e de vina si pigmentul inchis al genelor mele). La capitolul volum nu sta asa de bine ca Scandal’Eyes, dar cum eu am genele destul de dese, imi place rezultatul obtinut. Sa vi-l arat si voua, nu? :)

Am facut cateva fotografii fara machiaj:Mai apoi mi-am machiat ochii, dar m-am oprit exact inainte de rimel (am procedat asa ca sa vedeti diferenta: fara machiaj si cu creion aplicat la baza genelor):


Si acum cu NYX Long Lash aplicat (intr-un singur strat):
Eu zic ca arata tare bine si pozele dovedesc asta! :)

Acum sa va spun si care sunt punctele slabe: fata de alte rimeluri pe care le-am avut, acesta este mai mic, are doar 6,5 ml (ca sa va faceti o idee, Scandal’Eyes are 12 ml) si, daca peste acest dezavantaj pot trece, intampin o alta problema. Din ce am cautat eu pe net, nu se gaseste: pe site-ul oficial NYX nu exista si nici prin alte parti nu l-am gasit.

Desi mi-a placut, acesta este un produs pe care nu am cum sa-l recumpar. Mi-a deschis totusi apetitul pentru rimeluri NYX si le voi avea in vedere cand voi face urmatoarea achizitie.

Ce produse NYX aveti si ce imi mai puteti recomanda?

(Visited 645 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!