Am fost foarte cuminte in februarie, am spus mereu si (imi) tot repet ca incerc sa fiu cumpatata. Era cat pe ce sa nu va arat nimic in aceasta luna, dar am patit acelasi lucru ca in noiembrie: am gasit irezistibile cateva cadouri de la reviste.

Asa cum va spuneam si voua, revista Cosmopolitan a venit in aceasta luna cu o diversitate de produse NYX, la pretul de 10,99 lei. Greu de gasit, va spun, dar am reusit sa-mi iau cateva pe care le-am considerat utile:

  • Mosaic Powder

 

  •  Long Lash Mascara
  • Eye/Eyebrow Pencil

Inca nu le-am desfacut pe niciunul, mai am putin din 2000 Calorie si vreau sa astept pana la terminarea lui, la fel si cu creionul de ochi, cel pe care il am devine tot mai mic si trebuie inlocuit curand. Singurul “moft”, ca sa-i zic asa, este blushul mozaic, trebuie sa vad daca mi se potriveste ca blush sau ca si contur.

Mi-as fi dorit si altele, o pudra si un gloss, din pacate abia le-am gasit pe acestea.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Pe masura ce le folosesc, o sa vi le arat si o sa va scriu despre ele!

Voi v-ati cumparat ceva?

P.S.: Apropo de reviste, CSID de martie are cadou o crema de corp DOVE (de dimensiune normala) si costa 9,9 lei. Mi se pare o afacere buna daca planificati sa va achizitionati un astfel de produs, sigur in magazin e mai scump.

 

(Visited 94 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!