Descrierea lor: Varful special creat absoarbe o cantitate perfecta de fard de ochi care se pastreaza timp indelungat pe pleoapa. Curba confortabila a pensulei contureaza ochiul cu atingeri naturale pentru o aplicare usoara si precisa.
Parerea mea: Pensula aceasta a fost o dezamagire partiala doar. Am postat poza oficiala, dar si una facuta pensulei mele deoarece am avut ceva de furca cu ea. O parte dintre perisori erau lipiti si devenisera un smoc tare care zgaria efectiv pleoapa! Nu puteam sa o folosesc deloc, asa ca am decis sa tai cu o forfecuta de unghii portiunea aceea care ma ranea, iar acum pensula este din nou functionala.  Ce-i drept, ulterior am mai citit si alte patanii de acest fel pe alte bloguri (la Sigina si Camelcuta). Pacat!

Dupa “tunsoare” insa, pot sa o folosesc. Dat fiind faptul ca nu era afectata o zona mare, pensula a suportat cu stoicism si acum este abuzata zilnic. Imi pare rau ca nu mai e prezentabila ca la inceput, se vede si in fotografie ca ii lipseste ceva.
Verdict: Hmm… E riscant, daca prindeti un astfel de lot prost. Totusi, pretul nefiind prea mare, merita incercat. Eu personal am mai comandat o pensula ulterior si astept sa ajung la ea (eu fiind in Bucuresti si ea in orasul meu natal).

(Visited 88 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!