Tot citind minunatele bloguri de beauty, aflu despre minunea numita ELF, the holy gral, adica ieftin si bun. Bucuria mea! Cooptez vioaie inca 3 fete, punem de o comanda care ajunge repede, in vreo 3 zile (pacat cu Posta Romana, ca am aflat din surse neoficiale ca a ajuns coletul, nu pentru ca as fi primit avizul).
Entuziasmul cel mai mare era produs de pensule, ma gandeam ca in felul asta o sa fiu si eu mai “profi”.Aceasta este prada, si o sa le tratam pe rand!

In ordinea numerelor de pe tricou astazi:

Pensula Pentru Ochi „smudge Eye”

Descrierea lor: Creaza un aspect dramatic al ochilor cu acest aplicator conic moale, care imbina perfect liniile si umbrele. Toate pensulele e.l.f. Professional au fost create si testate de catre make-up artistul profesionist Scott Vincent Borba. Fiecare pensula are un design ergonomic pentru a se potrivi perfect in mana voastra si a facilita obtinerea unui machiaj perfect. 
Parerea mea: Ma asteptam la o minunata pensula, de genul celor folosite de Marlena de la http://www.makeupgeek.com/. My bad! Pensula, desi este numita asta, este un fel de buretel. Ce sa zic? Dezamagire! In prima faza, mi-am facut mustrari de constiinta, crezand ca nu am citit suficient de atent descrierea, insa ce sa vezi? De fapt, era o inducere in eroare fatisa! Ce-i drept, as fi putut sa citesc parerile cumparatoarelor, dar pe asta nu am facut-o. Ma asteptam la o pensula proasta, diferita, la orice, numai nu la o pensula din burete… De de-astea abunda port-fardul meu de la trusele din comert. Pana la urma, o folosesc pentru conturul ochilor, insa pentru ca mi-am dorit o pensula, am facut o alta comanda si am inclus-o si pe aceasta.
Verdict: NO-NO! Nu pot sa le iert faptul ca scriu mare “pensula” si vand un burete! O fi doar 8 lei, insa puteam sa cumpar o alta pensula tot de la ei cu banii acestia.

Pensula e folosita si de aceea sunt ceva urme de fard pe ea, o am dinainte de a lua in calcul ideea de a-mi face un blog. Scuze!

(Visited 235 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!