Parul meu se regenereaza repede… atat de repede ca mereu am baby hairs care stau cum vor, numai cum vreau eu nu! Cum mie imi place parul cat mai neted si lucios, am decis sa-i “macelaresc” inca din nastere cu placa… si cum aveam doar o placa anonima, extrem de veche si ineficienta, am decis ca vreau una noua, buna, dar accesibila, tinand cont ca nu urma sa o folosesc prea des. Asa m-am ales cu Remington Ceramic 215/S1450 (pe unele site-uri are un cod, pe altele il are pe celalalt).

 

Este o placa simpla, fara potentiometru pentru reglarea temperaturii, ajunge la maximum 215 grade si are intrerupator prevazut pentru a opri functionarea ei fara a o scoate din priza (si un led care indica daca placa este pornita sau oprita). Se incalzeste in 30 de secunde, ceea ce e grozav pentru mine pentru ca in mod normal eu imi aranjez parul cu peria, pornesc placa si intind cele cateva suvite rebele, o opresc, revin la perie si reiau placa doar daca e cazul pe alte suvite rebele. De asemenea, invelisul de ceramica protejeaza intr-o anumita masura parul de efectele caldurii (nu trebuie sa uitam ca orice instrument de coafare a parului care lucreaza la temperaturi inalte agreseaza parul intr-o masura mai mica sau mai mare).

O folosisem pe baby hairs, intre timp mi-am inaugurat si un breton pe care-l stapaneste bine… si ce-mi trece mie saptamana asta prin cap? Sa-mi intind tot parul cu ea, ca sa vad cum e. Stiu ca nu ma avantajeaza prea tare look-ul cu parul lins, dar totusi, curiozitatea a fost prea mare! Si iata ce a iesit:

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Comparatie inainte-dupa:

Comparatie inainte – a doua zi:

Nu l-am intins extraordinar, ca deh, era prima data, eram singura, nu aveam ochi la spate, stiti voi, scuzele obisnuite. Totusi, mi-a placut ca nu mi-a uscat foarte tare parul (dar cu ocazia asta am observat varfurile cam aspre si preconizez un tuns pe sambata viitoare) si mi l-a intins relativ repede, fara sa insist prea mult pe suvite. In plus, mie mi-a placut mai mult cum arata a doua zi, cand era nitel mai ravasit la varfuri. Prea curand n-o sa repet experienta, pentru ca nu cred ca ma avantajeaza parul drept, mai bine ma prind buclele.

Ca si termen de comparatie, cred ca e lesne de observat cam ce claie furioasa a reusit sa domoleasca o placa pe care am dat 55 lei (era o oferta la Flanco luna trecuta, pretul intreg fiind de 69 lei).  Asadar, recomand placa Remington Ceramic 215 ca fiind una de calitate, accesibila, cu care va puteti face treaba linistite, indiferent ca va dau de furca niste suvite rebele sau ca va incumetati sa imblanziti o coama de leu ca a mea!

Atentie, totusi! A se folosi cu moderatie si cu protectie termica inainte (eu am mers pe bunul meu prieten Chi Silk Infusion).

(Visited 2,704 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!