Am folosit rimelul Maybelline Snapscara până la ultimul strop, așadar vă arăt cum vine pe genele mele și vă povestesc cum mi s-a părut de-a lungul întregii utilizări.

În general, sunt fan al rimelurilor care dau si volum, dar și alungesc și nu îmi plac produsele foarte lichide pentru că tind să mă mânjesc tare cu ele. Din fericire, Maybelline Snapscara nu face parte din categoria celor prea lichide, a fost numai bun de folosit încă de când l-am deschis prima dată.

Bifează ambele mele cerințe, dă volum genelor și le alungește un pic, per total arată bine, fără să facă ceva extraordinar. Mi se pare însă o opțiune bună pentru folosirea zilnică. Eu sunt destul de grăbită, așadar nu mai revin cu un al doilea strat de rimel, decât cel mult pe vârfurile genelor dacă chiar am câteva secunde de pierdut (și de obicei nu am).

Cândva obișnuiam să-mi întorc genele înainte de a aplica rimel, însă acum nu mai fac asta, deci ce vedeți mai sus e doar efectul rimelului Maybelline Snapscara. Mie mi-a plăcut cam orice rimel am încercat de la acest brand și nici acesta nu face excepție. Aș zice că preferatul meu e Maybelline Lash Sensational, acela dă ceva mai mult volum, însă e și mai greu de demachiat.

O calitate a lui Maybelline Snapscara (cea de la care îi vine și numele) este ușurința cu care se demachiază – in a snap, zic ei. Eu sunt de acord, îl dau jos cu balsam sau ulei demachiant la fel ca și restul machiajului, fără vreun pas suplimentar și fără să insist. Această particularitate nu îi afecteayă rezistența pe gene, eu l-am purtat o zi întreagă și nu mi s-a întâmplat să-l găsesc curs. Totuși, nu este un rimel rezistent la transfer, asta afirmă și producătorul, deci dacă aveți probleme de acest gen, țineți cont de asta.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Periuța lui Maybelline Snapscara e una clasică, ușor arcuită și mai subțire spre capăt. Mie mi se pare usor de folosit pentru că nu încarcă și nu lipește genele.

Eu am folosit produsul timp de aproximativ 3 luni, cam atât folosesc orice rimel pentru că apoi nu mai îmbracă genele așa cum îmi doresc pentru că s-a consumat sau s-a îngroșat. Cam asta s-a întâmplat și cu acesta, dar per total nu mi se pare că s-a dus mai repede ca altele.

Online, rimelul Maybelline Snapscara costă în jur de 32 de lei, un preț foarte ok pentru un produs pe care eu îl folosesc o perioadă relativ scurtă. În general nu investesc în rimeluri pentru că și cele accesibile își fac treaba foarte bine.

Ați încercat Maybelline Snapscara? Ce așteptări aveți de la rimeluri? Care e rimelul vostru preferat?

(Visited 628 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!