reviste cadou martie 2015

1 Mai cel liber m-a cam dat peste cap si-am intarziat putin cu noutatile in materie de reviste cu cadouri. Stiu ca sunt cititoare fidele anumitor publicatii, la fel cum sunt si fete care cumpara revista fara sa tina cont de cadouri, ci doar pentru lectura glossy (si eu mai fac asta), dar multe dintre noi asteptam o motivatie suplimentara sub forma unui insert interesant.

Beau Monde Style si Marie Claire au acelasi pret, 9,99 lei, si acelasi cadou: masca faciala calmanta Schaebens. Recunosc ca-s curioasa, n-am mai auzit de acest brand pana acum si de aceea am inserat si linkul catre site-ul lor, sa aveti la indemana mai multe informatii. Daca asa au ales sa facem cunostinta cu brandul lor, le salut initiativa!

Cosmopolitan (8,90 lei) contine doua mostre, una de Elmiplant Skinnergy si una de Sephora Mud Mask (doar o parte din tiraj). La cat de norocoasa sunt eu, sigur as nimeri o revista fara masca Sephora… Iar daca ati incercat deja Elmiplant Skinnergy si v-a placut, stati pe-aproape, caci urmeaza o surpriza pe blog!

Avantaje (13,99/8,90 lei) are doua cadouri: Body scrub cu ulei de masline (50ml) si Body Butter Aloe Vera (100ml), plus doua mostre: L´Oreal Paris Revitalift Laser X3 si Elmiplant Skinnergy Refresh It. Nu va mai provoc cu crema Elmiplant inca o data., sunt sigura ca ati inteles cam ce va pregatesc inca de mai sus! :D

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

avantaje mai 2015 cadou

Una peste alta, editiile de mai au fost cat de cat echilibrate (gasiti primele patru reviste de mai aici), cu inserturi mai mici sau mai mari, dar cu siguranta mai reusite decat in luna aprilie. Eu deja am citit din scoarta in scoarta Glamour si Femeia:

Ce reviste ati cumparat in luna mai? Ce cadouri va tenteaza?

(Visited 1,127 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!