Pe pagina de Facebook a Lancome Romania am gasit informatii despre campania de testare pentru produsul Genifique. Prin intermediul magazinelor Sephora si in limita stocului disponibil, Lancome ofera un mini-produs de 7 ml pentru a observa efectele acestuia asupra pielii: Cu Génifique Youth Activator in numai 7 zile pielea este vizibil reintinerita: neteda, luminoasa si uniforma.

Pentru a-l primi, trebuie sa fiti fani ai paginii si sa obtineti un cupon prin intermediul unei aplicatii special concepute in acest scop. Cu respectivul cupon va puteti ridica mini-produsul din orice magazin Sephora.

Eu am printat si cuponul unei colege si am observat ca e acelasi pentru toata lumea, nu are niciun cod sau ceva special pentru fiecare aplicant. Poate de aceea m-am izbit de o usoara reticenta din partea angajatei cand i-am zis ca vreau sa ridic si un al doilea produs pentru colega mea. Mi-a cerut sa trec numele si numerele noastre de telefon pe cupoane si pana la urma mi le-a dat pe amandoua.

O sa intre in teste, bineinteles, in zona ochilor si pe frunte, acolo unde ridurile incep sa se formeze din cauza modului meu de a “vorbi cu sprancenele” si a varstei, de ce sa nu recunosc? Sper sa nu uit sa revin cu impresii, dar daca da, sa ma trageti de maneca!

Daca va tenteaza produsul, mergeti si voi si luati-l acasa. Eu trebuie sa ii multumesc lui Juliet, ca de la ea am aflat de promotie!

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

 

(Visited 202 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!