Daca nu mi-ar placea sa testez produse noi, n-as mai avea acest blog, nu-i asa? :)

De aceea sunt inscrisa si am participat la mai multe campanii de testare ale Trender, descoperind astfel produse bune sau care mi s-au potrivit mai putin (ca sa nu zic proaste).

De data asta, Trender ne propune o campanie realizata impreuna cu Ivatherm, prin care bloggeritele impreuna cu o femeie draga din viata lor pot testa apa termala si doua produse la alegere. Inscrierile se fac in perioada 4-8 iunie, iar detalii gasiti aici.

La ultima campanie Trender la care am participat am apreciat in mod deosebit faptul ca, desi produsul nu mi-a priit si am scris o parere negativa despre el, am fost premiata cu un set de produse Gliss pentru activitatea din campanie. Ei, jos palaria, Trender!

Cat despre Ivatherm, au mai avut o campanie de testare cu Trender anul trecut si au revenit cu una noua, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. Nu am avut multe produse de la ei, dar gasiti pe blog parerea mea despre cateva dintre ele(poate va va ajuta in alegerea produselor pe care ati dori sa le testati): fond de ten pentru piele sensibila, Resveratrox Antivergetures, lotiune micelara si demachiant. Si in campania trecuta am laudat Ivatherm pentru ca a avut ideea foarte buna de a lasa trenderitele sa aleaga produsele care considera ca li se potrivesc! In felul acesta putem descoperi produse adecvate nevoilor si pielii noastre.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Bloggeritele, va inscrieti? Iar voi, cititoare dragi, ce ati testat de la Ivatherm si ce parere aveti despre acest brand?

(Visited 112 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!