Eu si sora mea… Firi foarte diferite, I tell you! Insa a fost prima mea optiune pentru campania de testare Trender si Ivatherm, despre care va scriam si aici, pentru ca avem idei, sentimente, atitudini si probleme comune, asa ca ne-am pus la incercare sarguinta pentru a testa produsele. Coletul l-am primit vineri, dar cum am fost plecata, l-a desfacut mama pentru mine. Asa ca am ajuns acasa si am gasit masuta plina de bunatati:

Le-am impartit frateste, ca doar de-aia suntem surori, conform preferintelor:

  • pentru mine:
  1. fond de ten fluid pentru piele sensibila Joviale 01 cu SPF15
  2. crema anti-aging UNA
  3. apa termala
  •  pentru sora mea:
  1. fond de ten fluid pentru piele sensibila Joviale 01 cu SPF15 (avem acelasi ten palid)
  2. Resveratrox V – crema antivergeturi
  3. apa termala

Dintre toate produsele, sunt tare curioasa cum o sa se comporte fondul de ten pe tenurile noastre, dat fiind faptul ca avem moduri de aplicare diferite, probleme similare, dar nu exact aceleasi si stiluri de viata diferite.

Pozele nu sunt cele mai clare, insa am uitat camera si a trebuit sa le fac cu telefonul inainte de a trimite produsele catre sora mea, astfel incat sa inceapa sa le foloseasca si ea cat mai curand. Eu am incercat deja toate produsele, iar impresiile mele le veti afla pe parcursul perioadei urmatoare. Am plecat oricum cu dreptul in “calatoria” mea pentru ca in trecut am folosit fondul de ten pentru piele sensibila, crema antivergeturi Resveratrox V, demachiantul si lotiunea micelara de la Ivatherm.

Cititoarelor participante, tare-as vrea sa stiu ce v-ati ales. Iar acelea dintre voi care nu s-au inscris, ce v-ar fi placut sa testati?

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

 

(Visited 222 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!