Nu stiu cat de clar este titlul, dar o sa va explic imediat despre ce e vorba. Tare mi-ar placea sa existe la fondurile de ten o “schema” de numerotare a nuantelor similara cu cea de la vopseaua de par…. pentru ca poate asa nu ar mai exista situatii precum cea pe care o sa vi-o prezint.

Am fost de curand la nasa mea care imi povestea ca si-a luat un fond de ten nou, dar care ii este foarte deschis si se intreba daca nu mi se potriveste mie. Vine cu o sticluta dragalasa, Maxfactor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 – lung nume, nuanta 60 Sand. Ma uit mirata la recipient, dupa nume as fi zis ca nu ma pot atinge vreodata de o asemenea nuanta, insa in sticla fondul de ten parea deschis tare. Multumesc pentru cadou, vin cu el acasa, il pun deoparte pentru la vara…

Totusi, eram intrigata, asa ca scot fondurile mele de ten actuale si raman surprinsa cand vad ca Maybelline Dream Satin Liquid Ivory pare in sticla aproape la fel cu Facefinity Sand!

 

Asa ca ma pun pe testat si iata ce obtin:

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

 Va asigur ca n-am incurcat sticlutele, prima data si eu am crezut la fel, am sters si am turnat din nou!

Acum nu stiu care dintre producatori e de vina! Tind sa cred ca Maybelline ar trebui sa scoata o nuanta mai deschisa pentr Dream Satin Liquid (caci Ivory e cu un ton mai inchis decat pielea mea, asa ca il folosesc combinat cu Almay Clear Complexion Buff, a doua nuanta din gama). Dar nici Maxfactor nu-s chiar ok, caci Sand e printre cele mai inchise nuante din paleta Facefinity si cu toate astea este foarte deschis! Partea buna ar fi ca pentru tenurile palide sunt sanse mari sa existe nuante potrivite, asa ca o sa testez atent acest fond de ten si s-ar putea chiar sa-l cumpar intr-o nuanta mai deschisa.

Ce parere aveti? Ati incercat vreunul dintre aceste fonduri de ten? Cum vi se par nuantele?

 

(Visited 1,557 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!