Stiti cum e cand iti pica cu tronc ceva, desi stii ca s-ar putea sa nu fie cea mai buna alegere? Ei, o astfel de dragoste negandita s-a petrecut intre mine si draguta despre care o sa vorbim azi, Zoya Pixie Dust Stevie: am iubit-o si mi-am dorit-o de cand am vazut-o la Georgiana, insa stiam ca nu sunt foarte incatata de modul in care culorile acestea pastelate arata pe mainile mele. Intalnirea ne-a fost marginita de una dintre prietenele mele bune, viitoarea mea fina (tineti-ne pumnii stransi, caci maine are loc nunta!), care mi-a facut o mare surpriza si mi-a oferit de Craciun Stevie si Carter, ambele facand parte din colectia Zoya Pixie Dust.

Bineinteles ca am aplicat-o pe unghii cu prima ocazie si i-am iubit sclipirile argintii pe fundalul mov-liliachiu. Arata pe unghii ca zahar pastelat, are o textura foarte fina si nu se agata de haine si de par. Eu am mai incercat ojele texturate Rimmel si Golden Rose si aceasta mi se pare cea mai finuta ca textura. Asa arata aplicata pe unghii intr-un singur strat, perfect opaca:

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Formula este suficient de opaca incat oja sa poata fi aplicata intr-un singur strat. Se usuca repede si, ce-mi place cel mai mult, este o oja rezistenta si nepretentioasa: arata bine si daca aplicarea nu e perfecta, iar daca reusesti sa strici o unghie sau o ciobesti, textura sa permite o corectare rapida, fara sa se vada inestetic asa cum se intampla la ojele netede. In pozele anterioare eu nu i-am aplicat topcoat, insa cred ca ar arata grozav cu topcoat deasupra.

Pensula ojei Zoya Stevie e lunga si subtirica, se muleaza dupa forma unghiei si aplica culoarea repede si fara dungi inestetice.

E drept ca-mi pastrez rezervele in privinta modului in care arata mana mea cu Stevie aplicata – impresia mea e ca astfel de nuante pastelate imi fac pielea sa para pamantie, insa oja aceasta si efectul ei sunt atata de frumoase, ca o port indiferent de ele.

Voi aveti astfel de oje pe care sa le iubiti si sa le purtati, chiar daca nu va avantajeaza?

(Visited 622 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!