Dacă tot l-a lăsat Oana la liber, de ce nu?

1. Dacă ai fi un personaj de desen animat, cine ai fi?
Nu știu dacă vă mai aduceți aminte de niște desene care se difuzau acum vreo 12-14 ani și pe Prima, despre o voleibalistă pe nume Mila. La vremea respectivă mă apucasem de volei și mi-aș fi dorit să fiu exact ca ea.
Acum mi-aș păstra opțiunea pentru că mi-ar plăcea să fiu mai în formă și mai pasionată de sport, dar și cevamai consecventă și ambițioasă. Ea așa era!
2. Care este primul lucru pe care îl observi la o persoană de sex opus?
Cred că înălțimea, dacă e vorba de un băiat de care aș putea fi interesată. Prefer ansamblul, oricum, decât o parte anume a corpului.
3. Care este obiectul vestimentar preferat?
O pereche de blugi albastru închis, lungi (ceea ce pentru mine este o raritate), evazați, care îmi acoperă laba piciorului și nu se mai vede nr. 40 în întregime. Asta, ca să aleg numai un obiect.
4. Numeşte 3 filme în care ai vrea să ai rolul principal.
Că tot sunt eu pasionată de seriale, mi-as dori să fiu Serena din Gossip Girl (the glowing girl, că oricum niciodată nu am fost genul de fată în centrul acțiunii, but I’d like that for a change), Brooke din One Tree Hill (cam același gen de fată, văd că tind spre ceea ce nu sunt…) și Peggy Olsen din Mad Men (pentru că e o fată care a reușit în lumea bărbaților și le-a câștigat respectul prin inteligență și profesionalism, ceea ce încerc și eu din greu să fac).
5. Îţi place prenumele tău? Dacă nu, cum ai vrea să te cheme?
Nu! Cred că mi-ar fi plăcut tot un nume obișnuit gen Diana, Eliza, nu mă dau în vânt după Thea, Mercedesa sau alte excentricități, și mi-ar fi plăcut o combinație cu un nume de sfânt.
6. Ce animal ai vrea să ai?
Nu sunt mare amatoare de animale în casă, am o oarecare frică de animale cu guri deschise, chiar dacă știu că sunt doar puiuți care nu te rănesc (prea tare, cel puțin). Mi-ar placea ceva mic și ușor de îngrijit, gen hamster. A avut sora mea doi și domnul iub unul, sunt foarte haioși și drăgălași.
7.  Cânţi la duş?Ce?
Nu cânt la duș, ci în mașină, dacă se pune.
8. Ce fel de mâncare ştii să găteşti?
Știu vreo câteva feluri și încă mai învăț, mai ales după ce am început conviețuirea cu iub.  Fac ciorbițe de legume sau de pui, a la grec, mazăre, fasole, musaca, paste, pizza, clătite, cateva feluri de torturi și prăjituri, dar întotdeauna am nevoie de instrucțiuni cât mai clare, fără chestii de genul “din ochi”, cm obișnuiește mama să spună.

Iată și întrebările mele:

  1. Cât timp petreci zilnic pe blogul tău și pe ale altora?
  2. Ce melodie ți-ai dori să fie “valsul mirilor” la nunta ta?
  3. Ce te scoate cel mai are din sărite la sexul opus?
  4. Ce te ajuta să te liniștești?
  5. Care e cel mai important produs de make-up în viziunea ta?
  6. În ce te-am găsi zi de zi: pantofi cu toc, balerini sau adidași?
  7. Care a fost cea mai mare dezamăgire în copilărie?
  8. Ce făceai acum 8 ani pe vremea asta?

Dau mai departe următoarelor fete (cu speranța că nu au mai primit-o, la momentul ăsta nu apare postată):
Sim
Siginutz
MooNy
Anca
DiAnais
aqua_shell
VioricaGhe
Larisa_Cristina

(Visited 72 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!