Am auzit si citit despre Apidermin de multe ori, chiar si mama avea o astfel de cutiuta – dar cum eu am tenul mixt, era exclus sa o folosesc. Se pare ca asta nu mai e o problema deoarece producatorul Apiderminului, Complex Apicol Veceslav Harnaj a decis sa extinda gama plecand de la acelasi ingredient: laptisor de matca! Eu chiar cred in abordarea asta naturista, de putin timp servesc un “tratament de mentinere pe picioare”: miere de albine cu polen, mi-a fost recomandata pentru cresterea poftei de mancare, a nivelului de energie – ca sa nu devin trasparenta pana trece perioada recnovarilor si a nuntii.

Revenind la oile noastre pasionate de cosmetica, marea noutate a gamei este Apidermaliv, o crema destinata tenului mixt si normal:


Apidermaliv este o crema hranitoare cu actiune de hidratare, emoliere si intinerire asupra tenului normal si mixt. Proprietatile anti-imbatranire ale laptisorului de matca, emolierea intensa a uleiului de masline si hranirea puternica a untului de Shea, ingrijesc si rasfata pielea in profunzime. Datorita complexului activ bogat in ingrediente naturale, starea pielii este imbunatatita in primele saptamani de la utilizare. 

Si daca v-a placut pana aici, cred ca o sa va placa continuarea si mai mult:  Complexul Apicol Veceslav Harnaj ne ofera posibilitatea de a testa Apidermaliv, insa alesele vor primi bonus si colectia de produse Apidermin (Apidermin Lux, Apidermin Sampon si Apidermin Sapun Lichid- toate fullsize)! Regulamentul pentru a va inscrie il gasiti aici, dar ca sa va incurajez, va spun de pe acum ca toata treaba se desfasoara pe Twitter si Facebook, ca sa nu va descurajati daca nu aveti blog!

(Visited 155 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!