V-am povestit deja ca am racit. Eu am oricum o rinita alergica din cauza careia stranut si imi curge nasul, asa ca acum, pe fondul racelii, toate simptomele s-au agravat. Mi-am suflat nasul de zeci de ori pe zi, daca nu am atins si suta, iar lui nu ii plac astfel de tratamente. Pana acum, indiferent de servetelele folosite, era inevitabil sa nu mi se irite si sa nu fac rani care ma usturau foarte tare. Tocmai de aceea, m-am gandit sa previn si la primele senzatii de usturime, am aplicat unt de cacao pe zonele-problema. Stiam ca a fost bun pentru corp si mai stiam si ca o crema de fata nu e suficienta, trebuie ceva mai heavy-duty.

Iata ca untul de cacao a facut fata cu brio! Nasul mai ustura putin cateodata, insa nu s-a inrosit si am prevenit cu succes aparitia vreunei rani. Eu folosesc acum untul de cacao cu ulei de jojoba cumparat de pe suplimente.ro, pe care am dat la sfarsitul lui iunie 35 lei. Spre marea mea surpriza, cand am intrat pe site pentru poza alaturata, am constatat ca intre timp s-a facut 47 lei, asa ca nu o sa il mai cumpar din nou de acolo. Oricum, ma batea gandul sa imi iau de la Jovis, dar in conditiile acestei scumpiri pe care o consider nejustificata cu siguranta voi renunta la aceasta firma.
Anyway, daca folosit pentru corp untul de cacao a fost minunat, pentru nasul meu aflat intr-un iminent pericol, a fost solutia salvatoare. Eu mi-am pus intr-o cutiuta de la o crema Nivea albastra si o port mereu in portfard, asa ca il aplic si la serviciu din cand in cand. Daca intampinati astfel de probleme, iata o posibila solutie. Pentru mine a fost cea mai buna din cate am incercat!

(Visited 102 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!