Miroase a vara si-a vacante si revistele cu cadouri pe cuvant ca se lasa asteptate. Ma asteptam la mai multa activitate in sfera glossy, mai multe oferte tentante pentru cititoare, mai multe tentatii care sa ne ispiteasca in alegerea revistei care sa ne tina companie la plaja sau in drum spre destinatia de vacanta aleasa… dar nu e cazul.

Totusi, cele doua despre care o sa vorbim azi nu doar ca au cadouri, ba chiar fix a vacanta cred ca le-a mirosit cand le-au ales si-o sa-mi dati dreptate imediat ce o sa le descoperiti.

Glamour (10,90/13,90 lei) vine cu un gel de dus concentrat Yves Rocher I Love My Planet, o gama proaspat lansata. Recipientul este de 100 ml (ce spuneam de vacanta, varianta asta e foarte prietenoasa cu bagajele si ajunge sigur pentru cateva zile) si au fost incluse trei variante de arome: vanilie, masline si mango. De-a lungul timpului am avut cateva geluri de dus Yves Rocher si mi-au placut (nu-i asa ca si printre voi sunt pasionate de cel cu aroma de cafea?).

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Unica (10,90/12,90 lei) ofera un produs pentru protectie solara *Gerovital Sun*, sunt disponibile doua variante: emulsia de plaja cu SPF 15 si lotiunea de plaja cu SPF20. Daca nu ma inseala memoria, ambalajele sunt de la o editie mai veche, acum gama Gerovital Sun are alte ambalaje. Dincolo de asta, SPF 15-20 ofera o protectie pe o durata foarte scurta de timp, asa ca as fi precauta, mai ales pentru o piele deschisa la culoare, sa folosesc un astfel de produs (l-as reaplica foarte des, ca sa nu ma ard si ca sa imbatranesc frumos).

Pentru ca tot incepe sezonul vacantelor, vreau sa ne readucem aminte importanta protectiei solare (in fiecare zi, nu doar vara), va las patru recomandari de creme pentru protectia solara a tenului incercate de mine si doua ponturi pentru a ne proteja pielea cat mai eficient.

Acestea fiind spuse, astept, ca de obicei, opiniile voastre legate de reviste cu cadouri:

Ce reviste cu cadouri de iunie va tenteaza?
Cum vi se par cadourile alese pentru aceasta luna?

(Visited 1,332 times, 1 visits today)