M-am uitat cu un pic de entuziasm printre rafturile magazinelor de presă când m-am întors din vacanța din Tenerife. Văzusem acolo revista Glamour cu un scrub de corp Rituals de 100 ml, costa, ce-i drept, vreo 4 euro, dar mi s-a părut un cadou foarte mișto pentru o revista.

Desigur, în România nu mă așteptam să găsesc asemenea surprize în materie de reviste cu cadouri, dar când m-am întors în țară, mi-am aruncat ochii pe la magazinele de presă, cumva din obișnuință, cumva tânjind…

Prima revistă pe care mi-au căzut ochii a fost Unica (11,90 lei/16,90 lei), care vine împreună cu o apă termală Ivatherm de 100 ml. Cea din imaginea de mai jos e de 300 ml, ca să evitați confuziile, să știți că în revistă a fost inclusă varianta mai mică, dar în poza de promovare au pus altceva.

Oricum, pe mine mă leagă amintiri simpatice de apa termală Ivatherm, în prima vară din viața Copilei aveam o sticluță chiar de 100 ml în geantă când plecam la drum lung (pentru iritații și ca să ne răcorim). Iar într-unul din drumurile mai lungi cu mașina, își pierduse de tot răbdarea și mi-a dat prin cap să îi pulverizez apă termală pe tălpițe, pe mânuțe, pe față (dar mai de la distanță) și o distra teribil gâdilitul de la puf. De fapt, încă o mai amuză stropitul cu apă termală (îi mai dau dacă e pe lângă mine când îmi fac rutina).

Și ca să revin la oile… revistele noastre, găsiți și Viva (12,90 lei) la magazinele de presă, împreună cu un număr din revista Psychologies si o oja Essence. Eu am văzut pe Instagram la Corina, o cititoare dragă, o ojă nude chiar simpatică.

Vrei să primești postările mele pe email?

Abonare Newsletter

* Câmp obligatoriu.

Abia aștept să/mi scrieși și voi:

Ce reviste cu cadouri vă tentează luna asta?

(Visited 1,131 times, 1 visits today)
Ți-a plăcut? Împărtășește și altora!